Hallgass a szívedre!

2017. február 16. 17:19

Viccpártok csak olyan országokban érnek el ekkora sikereket, ahol az ember igazából nem tudja, sírjon-e vagy nevessen.

2017. február 16. 17:19
N. Kósa Judit
Népszava

„Viccpártok csak olyan országokban érnek el ekkora sikereket, ahol az ember igazából nem tudja, sírjon-e vagy nevessen. Amit Izlandon a megbízhatóan elviselhetetlen klíma mellé társult pénzügyi csőd jelentett a Legjobb Párt számára, az lett a NER szürreális világa a Kétfarkúaknak. Ők még mindig a vicces fal- és járdafestéseknél tartanának, ha a Fidesz nem zár minket szögesdrót mögé, nem lopja ki a szemünket, és Orbán Viktor kertje végében nem épül stadion, amely  csodálkoznék, ha nem így volna  álmaiban már olimpiai meccseknek ad otthont.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. február 17. 11:20
Hát. Elolvastam... Gondolkoztam, hogy jövök ÉN ebbe a sorba. A tegnapi lappéldányban van egy cikk a kormány/Fidesz plakátokról, amit közpénzből kitett a NER vagy mi a lófitty az országba. Mindegyikhez ellentmondásos valóság párosul, ahogy társadalmi-szociális problémákhoz mindig, de ezeket nem tükrözik a győzelmi üzeneteik. Ezért aztán a negatív oldalt nézve, mind tömény hazugság. KÖZPÉNZEN Én nem sírok ezen. Röhögök.
crydog
2017. február 17. 08:16
.." Viccpártok csak olyan országokban érnek el ekkora sikereket, ahol az ember igazából nem tudja, sírjon-e vagy nevessen..." - "igazából" rajtatok is csak nevetni lehet mint a kutyapárton. Az hogy a kutyapárt meg hasonszőrű fajtársai népszerűek, az csak annak köszönhető hogy az istenadta magyar emberből a humorérzékét még nem tudtátok kiölni. Marad a légbőlkapott vádaskodás meg sárdobálás. Ez a mai baloldal programja.
catalina9
2017. február 17. 06:57
de silány....ez a nő mindig harmatgyenge volt, most már szabadesésben zuhan a színvonala.
Knerten
2017. február 17. 02:43
Nem tudod, sírja vagy nevess? Megmondom! Sírj, Judit! Cry me rivers! Óriási a viccpárt támogatottsága!!!444! A teljes népességben 1%. A biztos pártválasztók körében 0%. !44!4!!!4!!!444!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!