Boom a fejbe!

2017. február 10. 09:11

Pityinger László egyéni ambícióin lehet persze röhögni, vagy inkább sírva vigadni. Személy szerint, a nyolcadik kerületi Baross utca 88. szám alatt felnőve inkább szégyellem magam.

2017. február 10. 09:11
Máté T. Gyula
Pesti Srácok

„Pityinger László egyéni ambícióin lehet persze röhögni, vagy inkább sírva vigadni. Személy szerint, a nyolcadik kerületi Baross utca 88. szám alatt felnőve inkább szégyellem magam. Több tíz- avagy százezren valahogy fel tudtunk úgy nőni a Józsefvárosban, hogy nem törtünk fel kocsikat, nem suhogtatunk látványmelegítőket a placcon. Meglehet úri huncutság volt, de betörni és lopni sem jártunk, nem nyúltuk le kiskamaszok zsebpénzét és nem ajánlottuk fel idegen lányoknak sem férfiasságunkat. Igaz, nem tanultunk meg »zenélni« sem. De hát ez legyen a mi magánügyünk.

Elkeserítőbb, hogy a hírek szerint Dopeman mögé besorol a helyi MSZP és a Demokratikus Koalíció is. Találó szlogenre nála biztosan találnak… A »demokratikus baloldal« identitásválsága mellett a jelek szerint komoly káderhiánnyal is küszködik, így szívesen ajánlunk újabb kandidatúrákat a pártvezetés feltöltésére: Berki Krisztián (természetesen nem az olimpiai bajnok!), Annácska, vagy a teljes Zámbó-family. A hírek szerint Sarka Kata sem kötelezte el még magát sehova. Szóval hajrá!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemaztmondták Feri!
2017. február 11. 11:09
Csak egy kávét kérek! :-) Piti-ngerrel erősít a bal. Feldobták a napomat! :-):-):-)
Rebel Son
2017. február 10. 23:24
a boom a fejbe az nem ganxsta sláger? :)
csurcsányi
2017. február 10. 22:08
Minden baloldali gondolkodású embernek,azt kívánom,hogy képviselje őt Pityinger dopmann!
Timur Link
2017. február 10. 18:58
Speciel én megértem Pityingert. (ezen a néven fog benevezni) Olvasta az OLAF jelentésről, hogy milyen pénzek forogtak az MSZP-SZDSZ-s fővárosi önkormányzati képviselők háza táján és rögtön megérlelődött az indulási szándék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!