Ungváry Krisztián és a Momentum

2017. február 28. 10:22

Ungváry Krisztián Facebook-bejegyzésében azon borult ki, mert a kormány „provokátorokat küld” a Momentum rendezvényére. Felmerül a kérdés, hogyan értékeli Ungváry Krisztián saját Kossuth téri performanszát. Az mi volt, ha nem provokáció?

2017. február 28. 10:22
Bunford Gerda
Mozgástér

„A Momentum Mozgalom máris megszerezte magának Magyarország leghisztisebb értelmiségiét, Ungváry Krisztiánt.

(…)

1. Ungváry Krisztián korábbi munkásságát felelevenítve egy érdekes hasonlóságot fedezhetünk fel. Ungváry korábban azt mondta, azért zavarta meg a Kossuth téri megemlékezést, hogy fellépjen a színpadon zajló történelemhamisítás ellen. Vagyis Ungváry történelemhamisítást vélt felfedezni egy olyan beszédben, amiből nyilvánvalóan egy szót sem hallhatott a saját fütyülésétől. Most pedig teljes mellszélességgel kiáll a Momentum mellett, miközben saját bevallása szerint nem ismeri őket, és nem tudja, mit akarnak. Úgy tűnik tehát, Ungváry Krisztiánnak fogalma sincs róla, mi folyik körülötte, de lelkesen állást foglal a felmerülő ügyekben.

2. A hisztis értelmiségi nem fél alkalmazni a kettős mércét. Ungváry Krisztián Facebook-bejegyzésében azon borult ki, mert a kormány »provokátorokat küld« (értsd: három fiatal feltart egy molinót) a Momentum rendezvényére. Felmerül a kérdés, hogyan értékeli Ungváry Krisztián saját Kossuth téri performanszát. Az mi volt, ha nem provokáció?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2017. március 01. 12:03
Ungváry Krisztián egy barom, felesleges foglalkozni vele.
kmzs232
2017. március 01. 09:50
menj a helyedre nagyon hülye...
Peter8811
2017. február 28. 19:04
Azért vágták fejbe mert véletlenül másnak a fütyülőjét kapta be.
Sir Galád
2017. február 28. 18:25
Így kell benyalni tisztességesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!