A migránsoknál már csak a szexelő nőket utálják jobban a magyar kommentelők

2017. január 04. 18:41

Ahogy a férfiaknak, úgy a nőknek is joguk van kiválasztani, kit akarnak partnerüknek, ez már nem a 16. század.

2017. január 04. 18:41
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Attól, hogy egy nőnek vannak alkalmi partnerei, még nem lesz “kurva” (nem mintha egyébként valakit azért, mert »kurva« lesz meg kellene bélyegezni). Ahogy a férfiaknak, úgy a nőknek is joguk van kiválasztani, kit akarnak partnerüknek, ez már nem a 16. század, hogy majd a család eldönti, kivel házasodhat, és nem a 16. század abban az értelemben sem, hogy az ég egy adta világon semmi gond nincs azzal, ha valakinek több szexuális kapcsolata van élete során, feltéve, hogy figyel a védekezésre, saját illetve partnerei mentális és fizikai egészségére.

A nem még mindig nem, és akkor is nem, ha már elkezdődött az aktus. Ha az egyik fél ki akar szállni az együttlétből, akkor joga van hozzá, a szexuális aktus nem egy üzleti ügy, amiben eladtad a tested a másiknak. Ugyanúgy rendelkezel a testeddel az aktus közben is, ugyanúgy kiszállhatsz belőle bármikor, és ha ezt a másik nem hagyja, akkor kényszerít téged, tehát erőszakot alkalmaz veled szemben, méghozzá szexuális erőszakot. Semmi különbség nincs aközött, hogyha a kezdeti beleegyezés után gondolja meg magát egy nő vagy egy férfi, és aközött, ha bele se egyezik.

 

És persze lehet itt migránsozni, meg kulturális különbségezni, de a helyzet az, hogy a magyar fiataloknak se tanítja meg senki ezeket az alapvetéseket. Sőt sokszor pont az ellenkezőjére tanítanak minket: elég csak a lányok kihasználására épülő gólyatáborokra, vagy a lányokat szexuális tárggyá degradáló reklámokra gondolnunk.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. január 05. 16:17
Aki a gyilkosokat vérbajosokat parazita élősködőket szeretni az elmeorvoshoz menjen.. http://napimigrans.com/zuckerberg-szuper-otlete-mindenki-keszithet-egy-kis-videot-arrol-hogy-miert-szereti-a-migransokat/
áfonya
2017. január 05. 16:08
Szomszéd országban megjelent az afrikai sertéspestis ami eddig Európában nem ütötte fel a fejét..... Több mint a betolakodó csürhe hozta magával. Mivel a disznóhúst nem eszik , kezdik az eu fő élelmiszerét kipusztítani.
tango47
2017. január 05. 10:44
Tényleg egy nő meggondolhatja magát szeretkezése közben, de az, hogy ha a férfi viszont be akarná valahogy fejezni az t ezért 8 évi börtönnel lehetne fenyegetni, egyszerű aránytévesztés, függetlenül a ffi. hovátartozásától.
vigyor
2017. január 05. 10:23
A problémát valszeg az okozza, hogy a férfiak egy részénél a nemi erőszak nem azt jelenti, hogy a nő akarata ellenére történik valami, hanem azt, hogy a nőt elkapják az utcán/boltban/bárhol. Tisztázzuk. A dugás belefér, de mondjuk a kikötözés nem, a verés nem, akkor sem, ha önként ment fel arra a lakásra. Tetszik érteni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!