Zavaros start

2017. január 04. 11:53

Nem elég azt üzenni, hogy a kormány becsapja az embereket, ezt valahogy alá is kellene támasztani.

2017. január 04. 11:53
Farkas Zsuzsa
Magyar Idők

„Nagyon mellényúlt az MSZP, amikor az év első munkanapján kissé megkopott és összehuttyant zsákjában turkálva valami negatív mondanivaló után kutatott a kormány teljesítményéről. A baromfi, a tojás és a friss tej áfájának csökkentése ténykérdés, az áruházláncok és a kisboltok is jelezték, hogy a mérséklés hatását érvényesítik az árakban. Nyitás után csak be kellett volna sétálni néhány üzletbe ahhoz, hogy a képviselő urak és hölgyek meggyőződjenek a helyzetről. Nem elég azt üzenni, hogy a kormány becsapja az embereket, ezt valahogy alá is kellene támasztani.

Magára valamit is adó ellenzéki párt nem gondolhatja komolyan, hogy kiállhat a pulpitusra azzal: majd úgyis újra emelkednek az árak. A jövőt jósolják meg azok, akiknek ez a szakmájuk! Ha ilyen szintre süllyed egy politikai tömörülés, ezután egyre többször fogunk látni nevetőgörcsbe fulladó szocialista sajtótájékoztatót. A kormánypárt 2016-os teljesítményét botrányosan értékelő Kunhalmi Ágnes már elismerte, hogy az előszilveszter hatása alatt állt. Most már csak az áfacsökkentésről szóló nyilatkozat szerzőjének kellene színt vallania.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!