Nem vállalom az elnökjelöltséget

2017. január 06. 09:38

Miután Magyarországon semmi nem marad titokban, amit egynél több élő ember tud, ezért szeretném a nyilvánosság előtt is leszögezni, hogy sem most, sem a későbbiekben nem vállalom az elnökjelöltséget.

2017. január 06. 09:38
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Az elmúlt hetekben többen is megkerestek azzal, hogy szívesen jelölnének az úszószövetség elnöki tisztségére. Miután Magyarországon semmi nem marad titokban, amit egynél több élő ember tud, ezért szeretném a nyilvánosság előtt is leszögezni, hogy sem most, sem a későbbiekben nem vállalom az elnökjelöltséget.

A magyar sport vezetésében örömmel dolgozom: az MTK elnökeként, a MOB tagjaként, a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnökeként, a Sportegyesületek Országos Szövetsége elnökeként megtisztelő feladataim vannak.

Az MTK úszószakosztályának versenyzőiért, edzőiért, sportszakembereiért felelősséggel tartozom. Ezért az úszószövetség január 8-i közgyűlésén az MTK képviselője dr. Bienerth Gusztáv elnökjelölt megválasztását fogja támogatni és magam erre buzdítom a közgyűlés valamennyi szavazati jogú tagját.

Boldog Úszó Évet Kívánok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. január 07. 12:39
Leleplező videó: https://www.youtube.com/watch?v=wppbxYSCFWs
Hunyadi Mátyás
2017. január 07. 12:11
Csodálkoznék ha ezt a hatökör és szavahihetetlen embert bárki komolyan jelölte volna az MUSZ élére.
durrbele
2017. január 07. 11:40
Kapaszkodj meg Tompika! Én sem!
noMores
2017. január 06. 22:27
Attól mentsen meg minket a fidesz, Tompika, hogy téged bármilyen felelős pozícióba rakjon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!