Puhapöcs, beszari, revansvágyó sültparasztok

2017. január 24. 13:32

Mindenki élhessen olyan világban, amilyenben szeretne! Ezek ilyen világot akarnak, kóstoljanak csak bele, ne legyen egy pc pillanatuk se!

2017. január 24. 13:32
Czutor Zoltán
Facebook

Amikor jelzőkkel illetjük a pc-t gyalázó embertársainkat, ne felejtsük el, hogy ezek a civilizáció alapértékeiből űznek gúnyt!Kinyilvánítják, hogy nekik a másik ember tisztelete nem érték. Egyáltalán ne úgy szólítsuk, jellemezzük az ilyen tahókat (Trump kedvelők, liberálisozók, pártpolitikai állásfoglalásra kényszerítők, ruszkiseggnyalók, stb.), mintha tiszteletet érdemelnének! Simán büdös bunkó az mind. Csak így simán az. Indokolatlan, sőt logikátlan is szépíteni. Mindig kapják meg az általuk elvárt bánásmódot! De tényleg. Puhapöcs, beszari, revansvágyó sültparasztok ezek egytől egyig. Én azt támogatom, hogy fizikailag se lehessen biztonságban az ilyen. Mindenki élhessen olyan világban, amilyenben szeretne! Ezek ilyen világot akarnak, kóstoljanak csak bele, ne legyen egy pc pillanatuk se! Nagyon nem akarják ám ők az egyenlőséget és a tiszteletet, ne aggódjatok! Ha úgy adódik, haladéktalanul jöhet az inzultus, szidalmazás, bármi, egy pillanatig se tessék habozni! Ízlelhessék folyamatosan, teljes mélységében, amit szeretnének! Azok a felebarátaim, akik támogatják, hogy mindenki - a lehetőségeink szerint - élhessen olyan környezetben, ami tiszteletben tartja az ő életszemléletét, világnézetét, csak nem tiltakoznak egy ilyen igazságos és következetes törekvés ellen ;) De egyedül is szívesen gyakorlom :D A beazonosítás pedig végtelenül könnyű: aki pc ellenes, szabadság ellenes, egyenlőség és testvériség ellenes posztokat oszt meg, akinek az itt deklarált nézetei rendre szembemennek az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának alapértékeivel, rájuk (DE CSAKIS RÁJUK!) - szigorúan akaratukkal összhangban - vonatkozzék az új rend! Minden tekintetben megérdemlik. Jár nekik. Természetesen nem esik jól így tenni, plusz energiabefektetés ez, szívem rajta, hogy csak azért teszek mostantól mégjobban így, mert az embertársaim kedvében szeretnék járni. De azokéban is, akik nem emezekhez az otromba tahókhoz tartoznak :) Őket mégjobban szeretem majd.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2020. május 20. 10:44
Olvastam volna az eredeti, teljes írást, de nem érhető el. Felfogtam, hogy ez egy több, mint 3 éves böfögés. Megértettem, hogy azóta csak romlott az állapota. Fogalmam sem volt, hogy ez valami zenész csávó. Szarzene. Olvasom, hogy ez az alak a tévében szokott szerepelni. ???? Ja, hogy RTL! Zsák a foltját. Én egy olyan világra vágyom, ahol az emberek okosan tisztelik egymást és egymás véleményét, de ahol egy ilyen czutorféléből egy sincs jelen. :D Elég píszí voltam?
Text adósság
2017. január 25. 13:35
Bajszi bácsi, sült paraszt a kurva telebaszott anyád!
Libakergető
2017. január 25. 12:32
Hát ez egy igazi PC írás volt! Ő bunkózhat, de őt (őket nem szabad). Revansvágy sem tűnik ki ebből az írásból. És ránézve erre a szerencsétlenre a puhapöcség sem. Gyönyörű kór leírás saját magáról, és amikor rájön arra, hogy ez ő maga, akkor próbál másokat is összesározni ezzel. Ez is egy igazi szerencsétlen flótás.
kispufi
2017. január 25. 12:05
ilyen már volt, ezek sose változnak. tisztelet, köpik krákogva mindenkire, akik nem olyanok, mint ők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!