Zöldfülű a profik asztalánál

2017. január 17. 15:16

A Jobbik vezetője álomvilágban él. Nem érti, mi fán terem a politika. Nincs se programja, se elképzelése, se víziója.

2017. január 17. 15:16
Berszán György
Magyar Idők

„Semmi sem úgy kezdődött, folytatódott és végződött a jobboldali politikában, ahogyan azt Vona Gábor a maga naiv és tapasztalatlan módján manapság elgondolja. És a jelenre sem az jellemző, hogy csak ki kell várni a sor végét, és az önjelölt potyautas máris belehuppan a miniszterelnöki bársonyszékbe. Ilyen butaságot csak politikai zöldfülűek mesélnek be maguknak. A Jobbik önhitt vezetőjének épphogy egy kemény választási pofon hiányzik ahhoz, hogy kijózanodjon, és elkezdjen végre dolgozni. Egy akkora körülbelül, amekkorát a Fidesz kapott 1994-ben. Akkoriban a Fidesz épphogy elkerülte a politikai megsemmisülést, és lesajnált kis pártként csupán a túlélés esélyét kapta meg a választópolgároktól. A rendszerváltás sebességváltója rükvercbe kapcsolt, és padlógázzal elindult visszafelé a lejtőn. (...)

A Jobbik vezetője álomvilágban él. Nem érti, mi fán terem a politika. Nincs se programja, se elképzelése, se víziója. Nincs egyetlen eredeti gondolata, nincs egyetlen teleírt papírlapja sem arról, hogy egyáltalán mit gondol erről az országról. Nincs semmi a mellényzsebében, csak üres, nagyképű kijelentések, és a trenírozott Orbán-gyűlölet. Ha Vona Gábor azt hiszi, hogy a munkát megspórolhatja, akkora csalódásban lesz része, amelyről momentán sejtelme sincsen. Viszont maximálisan meg fogja érdemelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. január 18. 16:45
Még jó,hogy van nekünk ez a tökéletes állampárt...
bontottcsirke
2017. január 18. 08:19
Szánalmas kis írás ez. A fidi már évek óta a jobbik kottájából játszik. Egy buta jogászcsapatok kívül, aki az ország kirablására specializálódott, a fityesz semmit sem tud felmutatni. Csak ilyen bértollnokokat a minimum szint alatt.
pollip
2017. január 18. 07:44
Mi a helyzet az egyforma európai bérekkel? Gyűjtik már eu-szerte az aláírásokat? Vagy ez is olyan lesz, mint a nemzeti konzultáció, felvetés után megy a süllyesztőbe? Gy F is ezt csinálta, pontok sorozatait hirdette meg és nem lett semmi belőle.
Julismama2
2017. január 17. 20:43
Vona Gábor kijelentette, hogy a Jobbik alelnökével, Toroczkai Lászlóval ellentétben ő engedélyezné Magyarországon mecsetek építését, és az üldözött keresztényeknek sem biztosítana menedéket. http://rtl.hu/most/magyarulbaloval/magyarul-baloval-2017-01-16
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!