Egy liberális főspicli kudarca

2016. december 15. 10:18

Scheppele és balliberális társai körül nemhogy a levegő fogy, de mára már vákuumba kerültek.

2016. december 15. 10:18
ifj. Lomnici Zoltán
Magyar Idők

„Az elmúlt hónapok globális történései – és nemcsak Donald Trump választási sikerére gondolhatunk – nyomán Scheppele és balliberális társai körül nemhogy a levegő fogy, de mára már vákuumba kerültek.

Az általuk és Soros György által hirdetett szalonképtelen, szélsőséges és kirekesztő, klasszikus liberálisnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető eszmék radikális irányváltás és példás önmérséklet hiányában könnyen a történelem szemétdombjára kerülhetnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pikkelő
2016. december 15. 23:24
Van egy azonos nevű papája aki egy tiszteletre méltó ember.
catalina9
2016. december 15. 17:48
ÁrPi [Hozzászóló kiszűrése] 2016. december 15. 11:40 Kim Lane szerintem is (kudarcosan) följelentős attitüdü perszóna" "Kim Lane Scheppelére is jutott néhány gondolat. „Ott van ez a némber, a Princetonon csövezik, s hiába volt itt a CEU-n, fogalma nincs Magyarországról. Még magyarul sem tud. A Nobel-díjas Krugman professzor farvizén publikál és mocskolódik” – dohogott Tőkés. /Rudolf/
Morgen
2016. december 15. 16:14
Erdogan nem hülye. Van ütőkártyája. Merkel szelfije. Kell ennél több? Nem is értem, hogy az UNIO tagállamai miért nem Merkelhez küldi az összes illegális bandát? Erdogant igazán nem fogja érdekelni, mi lesz az UNIO tagállamaival.
robag
2016. december 15. 15:04
"jogszociológus" Na már ez is sokatmondó. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!