Beszari tempó: mi kérünk elnézést Kövér László helyett

2016. december 06. 15:43

Ami a Mandiner felvételén látszik, az a teljes téboly, a hatalmával fenyegető, kioktató, és a zavarodottságot, ellentmondást és csupa nagyon ijesztő és rossz reflexet sugárzó egyik Legfőbb Közjogi Méltóság viselkedése.

2016. december 06. 15:43
Kárpáti Márton
Index

„Ami a Mandiner felvételén látszik, az a teljes téboly, a hatalmával fenyegető, kioktató, és a zavarodottságot, ellentmondást és csupa nagyon ijesztő és rossz reflexet sugárzó egyik Legfőbb Közjogi Méltóság viselkedése akkor, amikor a sajtó kérdezni merészel tőle. Azon a folyosón, amit ő jelölt ki arra, hogy ott kérdezni lehessen. Agyrém.

Kedves Kövér László, alapvetően botrány, hogy a Parlamentben gyakorlatilag csak nagyon kevés, és a képviselők által nagyon könnyen kikerülhető helyen lehet kérdezni. Tudjuk, ilyenkor jönnek az európai példák, amikre ilyenkor annyira jó hivatkozni, más esetben viszont teljesen természetes azokat lesöpörni. 

Hadd emlékeztessük a házelnök urat, hogy ő egy képviselő, akinek feladata, kötelessége a választókat képviselni, nekik és az őket szintén képviselő sajtónak válaszolni. Mivel a képviselők jelentős többsége egész egyszerűen nem tart sajtótájékoztatókat, az interjúkérelmeket negligálják, nem marad más lehetőség, mint az adófizetők pénzén működő munkahelyükön megpróbálni szóra bírni őket. Mert jogunk van hozzá. Mert nekünk ez a feladatunk. Neki meg az, hogy válaszoljon. Ha máshogy gondolja, akkor egy másik, elvileg megváltoztatott rendszerben él, amihez szintén joga van, csak akkor ne erőlködjön a sajtószabadság és a nyilvánosság megfelelő működésének bizonygatásával.

Kövér a videóban kikéri magának, hogy kérdezni próbálják, amikor ő NEM AKAR válaszolni. Vicc. Most mi kérdezzük, micsoda viselkedés az, hogy nem hajlandó BÁRMIRE válaszolni? Milyen alapon tagadja meg bármelyik képviselő a válaszadást? Milyen beszari tempó ez?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2016. december 07. 19:37
Tőlünk kellene elnézést kérni, hogy ilyen hülyeségekkel untattok!
catalina9
2016. december 07. 10:58
Most mi kérdezzük, micsoda viselkedés az, hogy nem hajlandó BÁRMIRE válaszolni? Milyen alapon tagadja meg bármelyik képviselő a válaszadást? Milyen beszari tempó ez?” normális tempó! A kérdés sokkal inkább az, hogy ezek az ezerszer bukott szarházi firkászok milyen alapon dugják bárki orra alá a mikrofont?
quiet
2016. december 07. 10:50
Egyszerű kérdés. Értékelje a sajtó és újságíró (?) saját magát. Ha a jelenlegi magyar kormány mutatói rosszak, csökken a bér, emelkedik az adó, drágul a rezsi, akkor ez a sajtókampány a kormány ellen ugyan nem szép, de legalább valamiféle akció. De ha mindez nem így van ( jelen esetben nem így van ) akkor ez láthatóan célzott sajtókampány bizony REAKCIÓS ! ( A reakciós kampány meg, ha nincs legitim támogatottsága, akkor provokáció. ) Úgybizony , kedves sajtós, Bakóbeás, indexes emberek. Reakciósok vagytok. Útjában álltok valami jónak. Miért ? Ezt kell megkérdeznetek minden este, mikor nyugovóra tértek kicsiny ( a korabbinál olcsóbb rezsijű ) hajlékotokban. És a film végén is majd ezzel kell elszámolni. A helyetekben gondolkoznék. Gondolkozni. Hiszen már csurog a nyálatok, mind a sok ember látja.
békalepcse
2016. december 07. 09:43
Ezek a libsi bunkók azt gondolják, minden pillanatban ugráltatni lehet a köz szolgálatában állókat, mert azoknak kizárólag az ő basztatásukra szabad csak figyelniük, egyéb dolguk híján... Nem kicsit van félrecsúszva az egójuk. Ilyen stílusban egy áruházi eladót nem szólít meg az ember, akinek egyik legfontosabb feladata ránk figyelni, mint amit a Beácska megenged magának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!