Kövér László Brüsszelre hivatkozva szigorít házszabályt, mert kérdezni mertek tőle a sajtófolyosón, pedig azt mondta, hogy nem lehet

2016. december 06. 15:51

Kövér Lászlóra olyan hatással van a hatalom, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor akár egy gyűlölt ellenségre, egy brüsszeli intézményre hivatkozva lehet elintézni, hogy senki se erőltesse ezt a nyilvánosság nevű dolgot.

2016. december 06. 15:51
Herczeg Márk
Herczeg Márk
444

„Ha Kövér László fideszes házelnök azt hitte, hogy a 444 kitiltásával minden jóra fordul, és többé nem érzi magát úgy, mint Füles a Micimackóból, akkor nagyot tévedett.

Most már ott tartunk, hogy a balliberálissággal sehogy sem vádolható Mandiner újságírói húzták fel annyira – egyébként a házszabályok maximális betartásával –, hogy a házszabályok további szigorításával fenyegetőzött.

(...)

Tehát Kövér Lászlóra olyan hatással van a hatalom, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor akár egy gyűlölt ellenségre, egy brüsszeli intézményre hivatkozva lehet elintézni, hogy senki se erőltesse ezt a nyilvánosság nevű dolgot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peterd127
2016. december 07. 14:19
a 444 immár hivatalosan is a balliberók kurucinfója a címben röviden is összefoglalhatták volna ezt a rnedkívűli hírt, így megspórolhattam volna pár kattintást
catalina9
2016. december 07. 13:55
hát elvtársak fordítsuk meg a helyzetet. Mondjuk Kövér László besétál egy szerkesztőségbe, és azt mondja, hogy most márpedig tessék azonnal kinyomtatni, amit ő mondani akar... A lapok, beleértve a Mandinert is MAGÁNVÁLLALKOZÁSOK, hiába bújnak "a népnek joga van tudni" c. mantra mögé, ők a pénzt hajkurásszák. Ha akarnak valakivel interjúzni, akkor kérjenek időpontot, vagy hívják meg a szerkesztősége, és ha a másik fél erre hajlandó, akkor lehet interjú... Kövér nagyon jól tette, hogy elhajtotta ezeket a szabadságdílereket.
madarasi.abel
2016. december 07. 09:12
Milyen jó is lenne, ha Farkas Flóri nem kellene rettegve járjon a parlamentbe, hogy esetleg összefut egy "kotnyeles" újságíróval. "Híd a munka világába", hehe
atila68
2016. december 06. 22:27
Duzzogtok gyerekek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!