Ajándék Flóriéknak

2016. december 23. 10:28

Akadnak aztán olyan jelenségek is, amelyeket jelen tudásunk, ismereteink alapján felfogni sem tudunk; az ilyen fekete lyukak közé tartozik például az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) is, amelyben egyesek úgy lopják a pénzt, hogy aztán mégis mindig kerül helyette.

2016. december 23. 10:28
György Zsombor
Magyar Nemzet

Senkit sem hagyunk az út szélén – hirdette nem is olyan régen a kormány, és való igaz, a rejtélyes roma szervezetet nem is hagyják. Komolyan: teljesen érthetetlen, mit tud Farkas Flórián, és mit tudnak az ORÖ jelenlegi tisztségviselői, amiért (látszólag) továbbra is töretlen bennük a bizalom ahelyett, hogy rég félreállították, elszámoltatták volna őket, hogy helyüket kompetens és tiszta csapat vegye át? Nagyon jó volna ennek a rejtélynek a végére járni, mert azon túl, hogy adófizetői milliárdokat elherdáló szélhámosok zsebét tömi tele újra a kormány, egy olyan szervezetről beszélünk, amelynek elvben több százezer magyar állampolgár felemelkedéséért, felzárkózásáért kellene dolgoznia.

A pofátlanságnak nincs határa. A kancelláriaminiszter kétszer már lerasszistázta lapunk munkatársát, amiért firtatni merte a lopásokat, és most a kormányzati kommunikáció újabb gyöngyszemmel ajándékozta meg a nyilvánosságot. Miután a Jobbik elítélően nyilatkozott az 1,3 milliárd forintos juttatásról, a Fidesz központi pártközleményt adott ki, amiben azt írták: »A polgári kormány segély helyett munkát kíván adni mindenkinek, aki tud dolgozni.« Ez a mondat elég nagy öngól, miután pontosan azt, segélyt adtak egy szélhámos bandának, amiről ezáltal azt is állították, hogy nem képes dolgozni. Bár utóbbi részben igaz is, de az 1,3 milliárd forint segélynek mégiscsak túlzás. Hozzátették azt is, hogy a magyar cigányságnak munkát, képzést és szakmát kell adni ahhoz, hogy »ki tudjon törni a munkanélküliségből és a szegénységből, az erőszak és a gyűlöletkeltés nem vezet sehová«. Ebben is milyen igazuk van! Ezért is kellene végre komolyan venni a cigányság ügyét, az ORÖ eddigi vezetőit pedig elzárni. Mindenféle közpénztől, első körben. Ami ehelyett most történik, az bűnpártolással, hűtlen kezeléssel ér fel.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2016. december 25. 10:59
Nos, ez aztán egy demokratikus,liberális hozzászólás, a történésekhez? "Ezért is kellene végre komolyan venni a cigányság ügyét, az ORÖ eddigi vezetőit pedig elzárni." Úgy gondolom, hogy ezen az alapon 1990-óta az összes párt vezetőit "el kellene zárni" mivel nem látni hova lettek, az addig beleöntött milliárdok, szerintem a romák nem kaptak belőle semmit! Tessék elszámolni, mert súlyos tíz milliárdok,mentek ki romaprogramokra, a Romák közreműködése nélkül!Azaz: a romáknak szánt pénzt ellopták a nem romák! Szóval, a saját házatáján számoljon el mindenki, ne a más pénztárcájába kotorásszon!
belga
2016. december 23. 13:24
Miközben az egészségügybe ugye a változatlan struktúra okán nem érdemes plusz pénzt beletenni. Tényleg érthetetlen, még akkor is ha nyilván ciki kimondani, hogy a "mieink" bizony saját zsebre dolgoztak.
Szívemből magyar
2016. december 23. 13:20
Ezek után az orö miért ne folytatná tovább a lopást, pazarlást? Rájuk nem vonatkoznak a törvények és akinek ez nem tetszik, az megkapja, hogy rasszista.
Ellensúly
2016. december 23. 12:30
Az emberek egy jó része szerint Kolompár Orbán tevékenysége rendben van, hiába tűntek el súlyos összegek, hiszen nyilván a jó ügy, az antifa, antiszegregációs, antidiszkriminációs politika érdekében tűntek el. Az emberek egy másik része szerint Farkas Flórián tevékenysége van rendben, hiába tűntek el itt is elképesztő összegek, hiszen a fideszes tolvaj nem tolvaj. És vannak az értelmes emberek, akik szerint a szoclibek és a Fidesz tolvajai is undorítóak. Sajnos mi vagyunk a legkevesebben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!