Csatlakozunk Katka és Dani kijelentéseihez

2016. november 17. 12:18

Gyerekkorunk óta az úszás a legfontosabb dolog az életünkben, ezért úgy érezzük, hogy szeretnénk csatlakozni a Katka és Dani által tett kijelentésekhez.

2016. november 17. 12:18
Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid
Facebook

„Gyerekkorunk óta az úszás a legfontosabb dolog az életünkben, ezért úgy érezzük, hogy szeretnénk csatlakozni a Katka és Dani által tett kijelentésekhez. Több, mint két évtizede szinte minden napot az uszodában töltve a jelenlegi generáció rangidős és élvonalbeli versenyzői mind hasonlóképpen gondolkodunk, hisz hosszú évek óta saját bőrünkön tapasztaljuk a jelenlegi rendszer működésének jó és rossz oldalait.

Úgy gondoljuk megérett az idő a közös fellépésre, az úszók és a szövetség érdekeit is szem előtt tartó, szakmailag is a jelenkor igényei és kívánalmai szerint működő sportági konszenzus megteremtésére a feszültségmentes felkészülés érdekében!

Verrasztó Evelyn és Dávid”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2016. november 18. 11:49
Hosszú az uszodában, az olimpián bízonyította, hogy az Ő módszere vezet eredményre. A szövetség vezetése a régi szocialista módszerek szerint működik, itt az ideje a változtatásnak.
rosszkutya
2016. november 18. 07:27
http://tibiatya.blogstar.hu/2016/11/17/nyilt-level-gyarfas-tamasnak-a-pokolbol/31789/
Mindjárt
2016. november 18. 07:06
Most már tényleg el kéne takarítani ezeket az elrohadt kádárista szemeteket és lecserélni új vetetőkkel akiknek nem a saját zsebeik tömése hanem a magyar sportolók fontosak.
Morgen
2016. november 17. 21:18
Óvatos fogalmazás ez, lányok, fiúk! Nekem nem mond semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!