Egy rendőrtiszt halála és a kormány tartozásai

2016. november 01. 13:48

Napról napra nyilvánvalóbb, hogy nemcsak a konkrét akció megtervezése során követtek el súlyos hibákat a rendőri vezetők, de az elmúlt években átszervezett nemzetbiztonsági szervek vezetőit összességében a kormányt is konkrét felelősság terheli egy rendőrtiszt haláláért.

2016. november 01. 13:48
Szelényi Zsuzsanna
Szelényi Zsuzsanna blogja

De vajon miért nem léptek fel Györkösék ellen a hatóságok már sokkal korábban? Ezek az információk a nyilvánosság számára is hozzáférhetők voltak. Érthetetlen, hogy miért kellett évtizedeket várni egy nyilvánvalóan veszélyes szerveződés felgöngyölítésére? Csak nem azért, mert azok feltűnően jó kapcsolatokat ápoltak a Putyin-rezsimmel? Elképzelhető, hogy ez az erős orosz kapcsolat biztosított valamiféle politikai védettséget Györkös Istvánnak és paramilitáris szervezetének az elmúlt évek során?

Egy rendőr halála rettenetes ár mindezért. Az a kérdés ma, hogy ez a tragikus eset végre lépésére kényszeríti-e a magyar hatóságokat? Vagy a magyar kormány keze meg van kötve? Ki viseli ezért a sötét ügyért a politikai felelősséget? Mi a helyzet a Magyarországon működő többi félkatonai náci szervezettel, a Betyársereggel, a gárdákkal és társaikkal? Látványos lépéseket várunk a magyar kormánytól, amellyel az emberek számára megnyugtató módon avatkozik be ezeknek a veszélyes szerveződéseknek a tevékenységébe!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2016. november 02. 18:56
Hé hé hé! Zsuzsánna testvér!!! A "náci félkatonai szervezetek" felsorolásánál egészen véletlenül kihagytad a Tett és Védelem alapítványt!!!
Bűbájos Küsmödy
2016. november 02. 18:49
"Ez az erős orosz kapcsolat" Erre kb.ugyanannyi a bizonyíték mint az erős izraeli kapcsolatra! Jó tudom! Az utóbbi időkben fel kellett venni a kötelező nácifasisztaantiszemitanacionalista stb.mellé az "oroszbarát" "putyinista" varázsszavakat is, különben nem utal a gyuribá!
nyugalom
2016. november 02. 13:42
Ez a nő tényleg ilyen korlátolt vagy fizetik érte?
császár
2016. november 02. 10:36
Ukrajna, Szíria a tét. Minden fronton, minden harcosnak küzdeni kell maga lehetőségei szerint!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!