Ha Johnsonra vagy Steinre szavaztál, Trumpra szavaztál!

2016. november 09. 07:07

A számok nem hazudnak.

2016. november 09. 07:07
Rachelle Lefevre
Twitter

„A számok nem hazudnak: ha Gary Johnsonra vagy Jill Steinre szavaztál, Trumpra szavaztál. Szóltunk előre. Ne is próbálj bebeszélni magadnak mást!”

(via A rend szabadsága)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OHM
2016. november 09. 17:38
Kellemes szopós szája van a ráhelnek.A többi nem érdekel.
balbako_
2016. november 09. 15:01
Az ilyen alakok is, mint az általam sohasem hallott szerző, hozzájárultak Trump kudarcához. Amúgy ezt a szöveget Fleto szokta tolni amikor törvényszerűen bekövetkezik a súlyos választási veresége és igyekszik áttolni a felelősséget másokra.
catalina9
2016. november 09. 11:07
Bástyaelvtárs [Hozzászóló kiszűrése] 2016. november 9. 09:09 Semmi nem fog változni a wallstreeten nácikám. Ez Amerika és demokrácia, szabadpiaci versenykapitalizmus. Ott nincsenek nemzethy gázszerelők és mutyizós rogánok.... AZ ügyészség és a rendőrség , a bíróságok függetlenek és az elnököt bármikor perelhetik...." "...Az Egyesült Államok egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarchia címmel ismerteti a portál azt, hogy mit mondott Jimmy Carter volt amerikai elnök az amerikai rendszer lényegéről, a Thom Hartmann rádióprogramnak nyilatkozva. Carter kijelentette, hogy az Egyesült Államokban az oligarchia teljes mértékben aláásta a politikai rendszert és az így kialakult rendszer fenntartóit fizeti. ..." na de nem csoda: A zsidók több, mint 60% Clintonnét támogatta és csak kevesebb, mint 20% Trumpot.
smarton
2016. november 09. 09:32
hehehe de ismerős...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!