A kormányzati kommunikáció az erkölcsi senkiföldjén tapos

2016. november 15. 11:52

Másfél éve, amikor a fideszes polgármestert, Kocsis Mátét vádolta homoszexualitással Ungár Klára melegjogi aktivista, ki kellett állnom Kocsis mellett

2016. november 15. 11:52
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Másfél éve, amikor a fideszes polgármestert, Kocsis Mátét vádolta homoszexualitással Ungár Klára melegjogi aktivista, ki kellett állnom Kocsis mellett. Bár ki nem állhatom a a Fideszt, nem haverom Kocsis Máté, csakhogy ami történt, az súlyos jogsértés, a másik állampolgár magánélete, szexuális preferenciája ugyanis nem szabad préda. Ellenkezőleg: védelemre szoruló jog.

Tegnap Vona Gábort vádolta meg homoszexualitással Terry Black, amihez Andy Vajna TV2-je biztosította a felületet. A kormányközeli csatorna az aljadék karaktergyilkosságot alighanem válasznak szánta arra, hogy Orbán alkotmánymódosítását a Jobbik nem volt hajlandó megszavazni. Itt nem pusztán személyes jogsértésről van szó. Terry Black nem magányos gyűlölködő, hanem egy olyan transzvesztita, aki – bármilyen bizarr – Orbán Viktor ökle lett. Gyanítom, hogy nem egy szektorért, de azért remélem, hogy egy tál babfőzeléknél többért. A kormányzati kommunikáció végleg az erkölcsi senkiföldjén tapos – messze túl a hálószoba, a jóízlés és a civilizációs hagyaték kijelölte határokon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2016. november 16. 14:09
Én hülye véletlenül a HÍR TV.re kapcsolva látom, hogy a Puzsér meg általam időben nem felismert ember van műsoron. Téma amerikai elnökök valami rangsora. Ez a szerencsétlen Simicska azt hitte, hogy ez nagy durranás lesz hát az lett mert a fingal jött a fos is és végére csak az maradt.
kostelek
2016. november 16. 13:42
Puzsér! Hülyébb vagy,mint a sokévi átlag.Egy hebrencs,kinek csak az fontos,pofázhasson.Arcodon látszik,milyen kín számodra gondolkodni.Ne erőltesd,nem neked találták ki.Szegődj el kidobó legénynek!
Mindjárt
2016. november 16. 06:47
A felcsúti maffia programja a magyaroknak: Csak a mocsok Csak a szajré Csak a Fidesz
zőldsas
2016. november 15. 19:59
Ez vicc miért a Fidesz? A Karcsi nem MSZP színekben indult a választásokon? Akkor miért nem az MSZP?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!