Donald Trump már nyert: ezért

2016. november 09. 08:18

Trump követői úgy látják, szükség van egy Amerikai Tavaszra, és nem fogják hagyni, hogy a múltban tanúsított bunkó viselkedés okán eltántorítsák őket az utolsó adódó lehetőségtől, amely által még megmenthetik az országot, amiben felnőttek.

2016. november 09. 08:18
Patrick J. Buchanan
The Imaginative Conservative

„Miért? – kérdezi a rémült elit. Miért, mindennek ellenére, Trump támogatottsága töretlen? Miért nem úgy reagál az amerikai nép, ahogy egykor tette? Miért nem tették meg a hatásukat úgy ezek a gyanúsítások, ahogy régen? Válasz. Ma másik ország vagyunk, egy mi-és-ők ország.

Közép-Amerika úgy gondolja, az elit nem a nemzet érdekét nézi, hanem csak az érdekli, hogy megtartsa a hatalmát. És hogy Trumpot támadni nem annyit tesz, hogy ragaszkodunk valamiféle objektív erkölcsi mércéhez, hanem annyit, hogy el akarunk takarítani az útból egy olyan vezért, aki nagy veszélyt jelent erre a hatalomra.

Trump követői úgy látják, szükség van egy Amerikai Tavaszra, és nem fogják hagyni, hogy a múltban tanúsított bunkó viselkedés okán eltántorítsák őket az utolsó adódó lehetőségtől, amely által még megmenthetik az országot, amiben felnőttek. Ők a Közép-Amerikai Radikálisok (MARs), akikről egykori barátom, Sam Francis is írt. Ők nem akarják azt a jövőt, amit az elitek találtak ki nekik, és számot vetve a téttel, túlteszik magukat annak a jelöltnek a hibáin, fenntartja az elitek jövője elkerülésének valódi ígéretét.” 

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illiberator
2016. november 09. 10:25
Most már biztos, h az új amerikai nagykövet nem goodfriend-féle liberális kioktató lesz!
balbako_
2016. november 09. 08:46
Én óvatos vagyok az amerikai elnökökkel, de az örömmel tölt el, hogy a Szörnyella de Frász kikapott.....
kálmi
2016. november 09. 08:45
Na f..kalapok! Bukta!!!!! Mégsem olyan hülyék az amerikai emberek, mint gondoltátok, a fehér, a hazájukat szertető emberek győztek!
bakafánt
2016. november 09. 08:41
A Patás Orbán jó lóra tett!Szinte egyedül mert kiállni Trump mellett!A fehér amerika összekapta magát!Már kezdődik a szokásos ajvék:a vidéki,műveletlen,alsó-közép,stb-stb.Pont,mint a brexitnél!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!