Az év legcikibb ellentüntetését hozta össze a Fidesz

2016. november 21. 07:25

A tüntetésen megjelent pár alak juhászos egyenmaszkban és egyen táblával, amelyre az volt írva, hogy Juhász Portik strómanja.

2016. november 21. 07:25
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

De persze az se érthető, hogy ha csupán a Himnusz kifütyülésével van problémájuk az ellentüntetőknek, akkor miért hoznak Juhászt más ügyben sározó egyen táblákat. Az esetben viszont az volt a szórakoztató, hogy az ellentüntetőket ma semmilyen retorzió nem érte. A Juhász Péter által szervezett tüntetésre igyekvők leginkább röhögtek rajtuk. Az esemény szervezői pedig békésen, atrocitás nélkül kezelték az ellentüntetést. Sőt, az ellentüntetők még kicsit be is égtek, mert amikor Juhász a színpadról odaszólt nekik, hogy aki fütyül, Orbán távozását akarja, akkor se maradt abba az égzengés (nyilván pont úgy nem hallották, mit mondanak a színpadon, mint október 23-án azok, akik a Himnusz alatt fütyültek).

A Fideszes sajtóorgánumok és a Fidelitas elnöke szerint is Juhász rendőrt hívott az ellentüntetőkre. Ez már csak azért is képtelenség, mert a rendőrök végig ott álltak az ellentüntetők mellett. Hiszen a rendőrség kötelezően ott van minden tüntetésen. Így ezúttal is ott voltak, és nem kellett őket kihívni.

De amit tökéletesen bebizonyítottak az ellentüntetők, az a két tábor közötti különbség. Míg október 23-án az ellenzéki tüntetőket ütötték-vágták, leköpték, elküldték a picsába, itt most a sejthetően a Fidesz által küldött ellentüntetőknek legfeljebb annyi bajuk eshetett, hogy a rendőrök megkérték őket, vegyék le a maszkjukat, mert demonstráción nem takarhatják el az arcukat. Ennek egyébként nem tettek eleget, és a rendőrök nem is csináltak semmit.

Persze ebből hülyeség azt a következtetést levonni, hogy az ellenzéki tüntetők mind jófej és tisztességes emberek, aki pedig a Fideszre szavaz, az vadállat. Nyilván adott esetben egy ellenzéki tüntetésen is elfajulhat egy ilyen konfliktus, és egy kormánypárti tüntetés is lemehet rendben. De oka van annak, ami október 23-én történt, és a mai események is ezt bizonyítják.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2016. november 22. 10:25
Ez még ott tart, hogy demokráciában ciki lehet a véleménynyilvánítás. A bolsevik hétszentségét!
Zsolt75
2016. november 21. 23:12
Kemény buli lehetett. Ellentüntetőkkel együtt voltak vagy kétezren:)
kitiltott
2016. november 21. 22:14
2008 óta Te vagy Magyarország legcikibb magát "ujságírónak" nevező balfax buzi firkásza Soros kegyeltje ..annyira várom már amikor megdöglik ez a mocsok..és mindannyian éhen döglötök majd mert dolgozni azt sose akartatok..
quiet
2016. november 21. 21:55
Miért van az a vízióm mindig, mikor ezt a nyámbort olvasom, hogy egy sarokban összekuporodva vinnyog ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!