Vissza a lopott holmit!

2016. november 03. 15:08

Orbán és strómanjai, valamint a fideszes kiskirályok és helytartóik határtalan arcátlansággal és gátlástalansággal harácsoltak össze olyan média egyeduralmat és gazdasági háttérhatalmat, amelyet gyengébb banánköztársaságokban csak szemlesütve merne vállalni bárki.

2016. november 03. 15:08
Berkecz Balázs
Berkecz Balázs blogja

„Talán eddig a titkolták a fideszes sameszok, de a bukott népszavazás és a fülsüketítő füttykoncert óta Orbán is tudja, hogy egyre több és több embernek van tele a hócipője a rezsimjével. Orbán rezsimje bukásra van ítélve.

Mi viszont az Együttben úgy gondoljuk, hogy Orbán Viktor bukását követően Magyarország csak akkor léphet a békés, polgári gyarapodás útjára, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Ezért meg kell valósítanunk az igazságtétel és demokratizálás programját. Ez az igazságtétel érinti Orbán Viktor legszűkebb érdekkörét is.

Tiborcz Istvánt, Mészáros Lőrincet, Garancsi Istvánt és Andy Vajnát, akik földekhez, kastélyokhoz, milliárdos hasznot hozó koncessziós jogokhoz, túlárazott közbeszerzéseken milliárdos haszonhoz jutottak állami segítséggel, és akik strómanként a miniszterelnök vagyonát kezelik. Az igazságtételt nem kerülheti el egyetlen megtollasodott vidéki fideszes kiskirály és helytartó sem, akik vagyonokat loptak el mindannyiunktól, és számolatlanul lopták, lopják ma is a pénzünket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. november 04. 05:13
Mszp-szdsz 2002-2010 évek vissza lopott holmit az sok sok milliárdot amivel nem tudnak elszámolni a titkos betétek a csődbe vitt bankok (145 milliárd Postabank eltűnt pénze ,pric stb )
Saksafar
2016. november 04. 00:13
Mi van ? Ha oda a 9:1-es médiafölény és kisebb arányú, de még mindig balos, akkor banánköztársaságot rikácsolunk, hisztizünk ? Rosszul írta a szerző, az Együtt kizárólag Orbánékat szeretné elszámoltatni és már kész is az igazságosság és demokratizálás. De a hatalom megszerzéséhez bármilyen eszköz jó, nem ?
Harangláb
2016. november 03. 20:57
...Gyengébb banánköztársaságokban nem szoktak rezsit csökkenteni, támogatni a gyermekes családokat, meg az otthonteremtést, kórházakat építeni, stb...Csitulj el szépen Kisbalázs!!!
Name7
2016. november 03. 18:30
"Mi viszont az Együttben úgy gondoljuk..." Ki a francot érdekel, hogy mit gondolnak az együttben?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!