Az MSZP maga egy nagy tévedés

2016. október 12. 20:41

Eddig legalább nyilvánossá válhatott, ki mennyivel járult hozzá például a fűthető gyep költségeihez. Ennek is – mint sok minden másnak, főleg egy élhető ország ideájának – mára vége van.

2016. október 12. 20:41
Reflexman
Reflexman

„Nem kell hosszúra nyújtani. A kormányfő heppje, a foci – és azon keresztül a stadionépítési őrület – jogosan masszív támadási felület az Orbán-kormányon. Abba nem is kell belemenni, hogy önmagában a tao-rendszer miképpen, hogyan s főleg miért működik. Tudja mindenki, aki meg nem, gúglizza meg.

Minden mértékkel és aránnyal gondolkodó embernek tikkel a szeme ettől a „támogatási formától”, de eddig legalább nyilvánossá válhatott, ki mennyivel járult hozzá például a fűthető gyep költségeihez. Ennek is – mint sok minden másnak, főleg egy élhető ország ideájának – mára vége van, mivel az ilyen jellegű információk adótitokká avanzsálnak. Nem kell magyarázni ennek súlyosságát és következményeit. S ezért az MSZP-t is köszönet illeti.Ezek a drága ellenzékiek »tévedésből« nyomták meg az igen gombot, »tévedésből« adták áldásukat az állami-politikai titkolózásra.

Mondjuk ki: maga a szocialista párt egy nagy tévedés, egy évtizedeket átölelő korszak tragikus hibája.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paskayk
2016. október 13. 15:00
Úgy gyalázat, ahogy van!
civilina
2016. október 13. 13:45
"...eddig legalább nyilvánossá válhatott, ki mennyivel járult hozzá például a fűthető gyep költségeihez." Pontosabban, válhatott volna, de nem vált, mert a támogatók eddig sem adtak tájékoztatást az őket megkereső újságíróknak. A minap hallgattam egy sportközgazdász nyilatkozatát, aki szerint a kormány javaslatára a parlament pontosan a támogatók kérését vette figyelembe, amikor a törvényt megszavazta. Elmondása szerint semmi sem változott a korábbiakhoz képest, csak ezentúl az érdeklődés elutasítását törvény megtámogatásával teszik majd.
quiet
2016. október 12. 22:21
Mondjuk ki: maga a szocialista párt egy nagy tévedés, egy évtizedeket átölelő korszak tragikus hibája.” Nemtom tesó hány éves vagy, de nekem már a szüleim szülei kimondták már a jogelődre is..... Az egy, amit nem értek, hogy a kihalás miért ilyen lassú... de már a vég oly közel, trallala...
zolizolizoltan
2016. október 12. 20:58
Az MSZP "tévedésből" állt be a radikálisan tőkepárti Kész Zoltán mögé Gőgös szerint. Gyanúsan túl sok a "tévedés" az MSZP részéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!