Én ebből a népszavazásból csak jól jöhetek ki

2016. szeptember 29. 11:05

Ha érvényes, akkor nyomhatom, hogy „legpocsékabb nemzet”, „nyilasország”, meg „moslék-ország”, ha viszont nem érvényes, akkor annak örülhetek, hogy a Fidesz kapott egy gyomrost.

2016. szeptember 29. 11:05
Szegő Péter
Facebook

„Tulajdonképpen én ebből a népszavazásból csak jól jöhetek ki. Ha érvényes, akkor nyomhatom, hogy »legpocsékabb nemzet«, »nyilasország«, meg »moslék-ország«, ha viszont nem érvényes, akkor annak örülhetek, hogy a Fidesz kapott egy gyomrost.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2017. január 25. 17:59
Szóval nyíltan vállalod, hogy az eredménytől függetlenül egy cinikus magyargyűlölő szardarab vagy. Ez is egy életforma...
3M..
2016. október 15. 21:04
Magyarország Európa megmentője immár sokad íziglen. Nem érdemlik meg, így hamarosan le kell vennünk róluk a kezünket. Magyarországnak önmagára kell figyelnie esetleg a velünk együtt gondolkodókra. Szebb Jövőt!
kitiltott
2016. október 10. 12:15
Ez a szöveg rs ez a hozzáállás igazolja" azt hogy a balos újságírás"nak mennyire nem számít semmi se az olvasó véleménye se az igazság se a tények se mas csak a manipuláció..a "soros ige" hirdetése
MZ/X
2016. október 10. 11:57
Patkány! Népszavazás eredményétől függetlenül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!