Go, Jeremy Corbyn!

2016. szeptember 26. 08:33

A Brexit-népszavazás után a brit Labour blairista, „harmadik utas”, valójában a baloldalt eláruló, neoliberális, a City érdekeit szolgáló elitje és a frakció többsége kísérletet tett Jeremy Corbyn pártvezér megbuktatására.

2016. szeptember 26. 08:33
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Go, Jeremy Corbyn! A Brexit-népszavazás után a brit Labour blairista, »harmadik utas«, valójában a baloldalt eláruló, neoliberális, a City érdekeit szolgáló elitje és a frakció többsége kísérletet tett Jeremy Corbyn pártvezér megbuktatására. A kikényszerített vezérválasztáson azonban Corbyn példátlan arányú győzelmet aratott, a neoliberális puccsisták csúfos kudarcot szenvedtek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2016. szeptember 26. 19:55
Most kibújt a szög a zsákból. Corbyn szélsőbaloldali marxista. A komcsi kis Szakasits elvbarátja. Még dicsekszik is vele.
Riwen
2016. szeptember 26. 15:16
Egyetértek, go, Jeremy Corbyn! Ezzel a Labour bebiztosította a Konzervatív győzelmet a következő általános választáson is. Az Egyesült Királyság nyert.
zolizolizoltan
2016. szeptember 26. 14:29
Blair becsapta a választókat, a "harmadik utas" politika valójában nem harmadik út volt, hanem a neoliberális oligarchia számára elvonta a tömegeket a neoliberalizmus elleni harctól. Akkor derült ki, hogy Blair egyszerű csaló, amikor teljes mellszélességgel beállt W. Bush olajháborújába, pedig tudta, hogy W. Bush is hazudik. Ezért szenved ma Európa az arab inváziótól.
krakken96
2016. szeptember 26. 10:42
és mire megy vele?! ti idealisták nem értitek,hogy hanyatló időszakban hiába kezded a reformokat, célra vezetőbb helyette "felülni a lóra" , a szélesebb tömegek támogatása nélkül még egy zseni sem tudja kibontakoztatni tehetségét,ezért vagytok eleve bukásra itélve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!