Brüsszel aktív eutanáziára ítélte az uniót

2016. szeptember 20. 12:38

Miért van életveszélyes állapotban Európa? Röviden: a kontinens népessége olyan országokban él, amelyek termékenysége az egyszerű reprodukciót sem biztosítja.

2016. szeptember 20. 12:38
Dr. Ádám Attila
Magyar Idők

„Miért van életveszélyes állapotban Európa? Röviden: a kontinens népessége olyan országokban él, amelyek termékenysége az egyszerű reprodukciót sem biztosítja. A népesség középtávú fennmaradásához a termékenységi rátának el kell érnie vagy meg kell közelítenie a 2,1-es szintet. A termékenységi ráta egy demográfiai mérőszám, amely lényegében egy populáció fennmaradási, reprodukciós képességét méri. Leegyszerűsítve ez az átlagos szám azt fejezi ki, hogy egy szülőpártól hány gyermek születik az adott társadalomban. (...)

Az a bevándorláspolitika, amely a gutaütésszerű demográfiai állapotban vergődő EU-ra zúdítja az egyébként integrálhatatlan és zömmel eltartásra szoruló, a munkaerőpiacon használhatatlan bevándorlótömegeket az olyan népességű országokból, amelyeknek a termékenysége messze meghaladja a reprodukciós szintet, lényegében az európai hagyományos társadalmak és kultúra belátható időn belüli biztos halálba segítése.

A Robert Schuman, az európai integráció atyja által megfogalmazott hitvallást, miszerint »Európa vagy keresztény lesz, vagy egyáltalán nem is lesz«, a Juncker–Merkel–Hollande trió lecserélte arra, hogy »Európa iszlám lesz, legfeljebb egyáltalán nem lesz«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. szeptember 20. 15:25
""Az eutanázia mai jelentése: a gyógyíthatatlan beteg halálának – a beteg kívánságára vagy beleegyezésével történő – aktív vagy passzív meggyorsítása, illetve a páciens részéről szükségtelennek tartott orvosi beavatkozásról való tudatos lemondás.""
popzene
2016. szeptember 20. 13:52
Ugy erzem, a cikk nem teljesen valtotta be azt az igeretet, hogy majd megmagyarazza, hogy "Brusszel" egesz pontosan hogyan akadalyozza meg a nepesseg ujratermeleset az europai orszagokban, peldaul Magyarorszagon (ahol a helyzet legalabb 35 eve valtozatlan).
Vén Csataló
2016. szeptember 20. 13:39
Igen. Pont ez a cél. Európa kiirtása.
e.o.storm
2016. szeptember 20. 13:08
Röhej.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!