Brüsszel 9/11 árnyékában

2016. szeptember 11. 11:54

Az elmúlt évek eseményei azt mutatják, hogy a nyugat-európai kormányok nem tanultak szeptember 11-éből. Egyáltalán nem gondolták azt, hogy a többmilliós bevándorlóhullámmal terroristák is érkezhetnek Európába.

2016. szeptember 11. 11:54

„Az Egyesült Államok tehát tanult szeptember 11-éből, és sokkal nagyobb figyelmet szentelt az ország biztonságának növelésére: megszigorodtak a repülésbiztonsági intézkedések, de azonnal előtérbe került az illegális bevándorlás akadályozása és a határvédelem erősítése is.

Sokan azt gondolták, hogy Európában is megváltozik a helyzet, és az Európai Unió is megerősíti a határvédelmét, illetve felkészítik a titkosszolgálati szerveket egy esetleges európai terrortámadás megfékezése érdekében. Ugyanakkor az elmúlt évek eseményei azt mutatják, hogy a nyugat-európai kormányok nem tanultak szeptember 11-éből.

A bevándorlási válság rávilágított, hogy a titkosszolgálatok és az uniós vezetők egyáltalán nem gondolták azt, hogy a többmilliós bevándorlóhullámmal terroristák is érkezhetnek Európába.

Márpedig a terroristák kihasználták a Brüsszel és Berlin elhibázott bevándorláspolitikája nyomán útnak induló milliós tömeget, a bevándorlókat is áldozattá téve ezzel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. szeptember 20. 22:49
9/11 csak egy a sorban a sok elleplezett disznóság között: Pearl Harbor, a Kennedy-gyilkosság után megint egy olyan esemény volt, aminek hátterét csak évtizedek múlva ismerhetik meg azok, akiket akkor már egyáltalán nem fog érdekelni.
tom hagen
2016. szeptember 16. 20:52
Szerintem meg gondoltak rá, mert pl. a 87 éves szomszéd néni is gondolt rá. De tovább megyek. Kifejezetten tudták, tudják.
Gusztáv13
2016. szeptember 15. 21:04
Amerikában minden normális ember tudja már, hogy a 9/11 egy bush rezsim szervezte öntámadás volt. A négy repülőgép eltérítése, ha egyáltalán megtörténtek és a (3) három óriás torony felrobbantása (2) két repülőgéppel a tömeggyilkos bush műve volt. Ahogy itt mondjuk: Inside job! A hivatalos, 1OO%-ban cenzúrázott média nem enged meg semmifajta vitát vagy ellenvéleményt hangoztatni, 9/11-nel kapcsolatban. Teljes a hermetikus hírzárlat. Azért van minden szigorúan megtiltva, mert az egész hazug, hamis teória, pillanatokon belül összeomlana. Itt csak egy remény van. Amennyiben Mr. Trump elnök lesz, reméljük, akkor ismét kinyílnak a dossziék és elkezdődik egy friss vizsgálat ezúttal bush mentesen.
Gusztáv13
2016. szeptember 15. 21:03
"Ugyanakkor az sem lett volna megoldás, hogy Görögországban és Olaszországban kerítést húztak volna fel hirtelen és minden érkezőt visszadobtak volna a tengerbe megfulladni, így oldva meg a migrációs problémát embertelenül." A kerítést és a visszadobálást illetően igazad van. Az embertelenség nem igaz! A kádár rendszer is Vasfüggönyt húzott fel, aknákkal és Auschwitz mintájú drótkerítéssel, 8OOO keretlegény határvadásszal, több ezer idomított vérebbel, gépfegyveres őrtornyokkal... mégsem mondta senki, hogy ez "embertelenség" lett volna! Bécsben nem volt nap, hogy ne írtak volna robbanásokról és gyilkosságokról a magyar határról! Sőt kádárista kommunista alakok ma is vezető pozíciókban terpeszkednek, háborítatlanul, Viktorka jóvoltából! Minden ország szuverén joga megvédeni a mindenkori államhatárait!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!