Az iszlamizmusról és a szexuális bűntényekről

2016. augusztus 10. 15:21

A női test a meghódítandó területet szimbolizálja, az erőszaktevő pedig a hódító szerepében tetszeleg. A Nyugat vágyott gyümölcsei közül ez a legkönnyebben elérhető és megszerezhető.

2016. augusztus 10. 15:21
Speidl Bianka-Abdessamad Belhaj
Magyar Idők

„A migránsok által elkövetett szexuális erőszaknak van egy biológiai-politikai dimenziója is: a bevándorlók többsége munkanélküli, érdektelen abban, hogy munkát találjon, vagy tanuljon. Vannak közöttük olyan fiatalok, akik azzal töltik idejüket, hogy felderítsék a társadalmi rend büntetlenül, vagy szinte büntetlenül sebezhető pontjait. Prédájukká válik minden nő, aki az iszlám erkölcsi kódexét nem követi, azaz nem visel a testet és hajat eltakaró ruházatot (hidzsáb) és férfi kísérő nélkül jár.

A szexuális ragadozók kinevelése a tiszta, muszlim, aszexuális védett tér és a szabályozatlannak, tisztátalannak, romlottnak bélyegzett külső tér kereszteződésében történik, az iszlamizmus égisze alatt. A ragadozó olyan fiatal férfi, akit frusztrál a védett közeg rendje, a zabolátlan, szabad külső világ tölti meg fantáziáit, s minél távolabb kerül a szabályok világától, vágyai annál erőteljesebbek lesznek. A női test a meghódítandó területet szimbolizálja, az erőszaktevő pedig a hódító szerepében tetszeleg.

A Nyugat vágyott gyümölcsei közül ez a legkönnyebben elérhető és megszerezhető. A legkevésbé őrzött. A filmek és plakátok tanúsága szerint pedig szinte felkínálja magát. Ezzel a képpel állítják szembe a hidzsábot viselő muszlim nőt. Az ő teste is meghódítandó terület, ami azonban szent és védett, az apja vagy férfi testvérének tulajdona. A férfi, aki meghódítja, csakis muszlim lehet. Ezt a szemléletet egyértelműen alátámasztja az iszlám családjog, amely szerint muszlim férfi feleségül vehet keresztény nőt, muszlim nő viszont nem házasodhat keresztény férfival.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2016. augusztus 11. 06:54
Ugyan minek is a csador? Egyszerű: ezek tudják egymásról, magukról, hogy ha beindulnak, nincs határ. Ezért rejtik el egymás elöl asszonyaikat, lányaikat. Egymástól is féltik őket. Mi meg ideengdjük ezt a sok nemmondomit. Ezért nem lehet megengedni, hogy egy ilyen andrea-fapina legyen ismét a kancellár.
Amondó
2016. augusztus 11. 01:18
Zaklatások, szexuális bűntények? Ugyan, dehogy! Nem szúr szemet, hogy csak "migráns férfi"-akról és "európai nők"-ről szól a történet? Mindeközben mi van a "muszlim nők"-kel ? Ők köszönik jól megvannak, légmentes csomagolásban boldogan várják Allah ajándékát, azaz egyfolytában várandósak. Na és "Európa fia" hol vannak? Akik a beléjük kódolt biológiai program szerint jól összevernék és elkergetnék a pökhendi betolakodókat. Ők is jól megvannak, főleg a közösségi oldalakon lógnak, és online játékokkal, online pornóval ütik el az időt. A biológiai programot sikerült uninstallálni. A leghaladóbbak rózsaszínű szoknyácskában vonaglanak a pridén, vagy drogmámorban valósítják meg önmagukat. Közben az európai nőeszmény haladó szellemű átalakítása is sikert sikerre halmoz, például az anyai hivatás mára gúny és megvetés tárgyává vált. Ám a feminista korcsok buzgalma ellenére a nőiesség uninstallálása keményebb diónak bizonyul. Ez az oka, hogy Európa lányainak nem imponál az itt kitenyésztett köcsög, de annál jobban buknak az egzotikus macsóra. A biológia törvényei úgy-ahogy működnek, a napi hírekben felbukkanó ilyen-olyan "zaklatási" sztorik valójában csak egy kontinentális léptékű násztánc megnyilvánulásai.
Békanász a hasadon
2016. augusztus 10. 22:01
Ok, akkor cigányozni is lehet végre? Ki dönti el, hogy melyik népcsoportot lehet gyalázni éppen?
wodan
2016. augusztus 10. 21:29
Nemsokára ezek a flusztrált muszlkmok lesznek prédák, kb világszerte. Erről szól az egész. Csakhogy vannak olyan hűlyék, hogy ezt neem veszik észre és még tesznek is rá jó sokk lapáttal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!