Mese az olimpiai fikagyúrás jogáról

2016. augusztus 13. 11:54

Ha jobban megnézzük a sikersort azért egy valami nyilvánvaló: 7 éremből négyet – köztük a három aranyat – a szövetségtől különutas Hosszú Katinka nyert.

2016. augusztus 13. 11:54
Fabius
Varánusz
Ha jobban megnézzük a sikersort azért egy valami nyilvánvaló: 7 éremből négyet – köztük a három aranyat – a szövetségtől különutas Hosszú Katinka nyert. Aki nem is olyan régen még azt mondta:
»nem pénzt kért, hanem azt, hogy a szövetség végezze a munkáját. Alakítson ki olyan elméleti és technikai hátteret, sporttudományos bázissal, ami lehetővé teszi a magyar úszósport fejlődését, mert a jelenlegi körülmények között és azzal a felfogással, amit most a szövetségnél tapasztal, nem lehet előrelépni, de még a jelenlegi pozícióinkat megtartani sem.«
És innen ahol én ülök úgy tűnik, neki van igaza, a hazai úszás körül igenis gond van. És szerintem egyáltalán nem szentségtörés kimondani, hogy például a Gyurta, Verrasztó testvérektől és a csapat többi tagjától a tehetségük és eddigi eredményeik alapján lényegesen többet vártunk.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. augusztus 13. 22:26
A kurvanagy probléma, hogy a sport állami támogatásának túlsúlya miatt (és persze mert minden szövetség élére fideszes senkiháziakat kellett emiatt kinevezni), sajnos a szakemberek elkezdtek eltűnni, háttérbe tolódni - ahogy mindenhonnan, ahol a fidesz megjelent. A fidesz nem tűri a szakértelmet, és a kritikát, viszont a seggnyalás jövedelmez. Ez persze általában nem hatékony, a rendszert magát viszont remekül fenntartja. Gyakorlatilag önként vállaljuk a kommuniszmust - már akinek van hozzá gerince, és ahogy a békemenet bizonyítja, sajnos a magyar nép erkölcsi és szellemi mélyponton van.
Mindjárt
2016. augusztus 13. 16:26
"Ha jobban megnézzük a sikersort azért egy valami nyilvánvaló: 7 éremből négyet – köztük a három aranyat – a szövetségtől különutas Hosszú Katinka nyert. " Ez vitathatatlan. Hol lennénk Katinka nélkűl. Mindezt annak ellenére érte el, hogy nagyon sokan mocskolták és még ma is vannak olyan véglények akik nem hagyják abba Katinka mocskolását. Köszönet és tisztelet Katinkának mindazért amit Magyarországért tett!
atila68
2016. augusztus 13. 15:29
Gyúrjátok csak.
még fokozza
2016. augusztus 13. 15:22
Ha Gyárfás megvette volna Katinkának azt a szoftvert, amit akart, akkor már négy arany lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!