Hunvald a kezdőben

2016. július 07. 10:46

Az egykori VII. kerületi önkormányzati vezető nemrég ellenszavazat nélkül lett kerületi szoci elnök, ami azért durvább, mint egy hosszabbításos Wales–Izland Eb-döntő.

2016. július 07. 10:46
Szikszai Péter
Magyar Idők

„Ha a magyar foci újra nemzetközi tényezővé válhatott, akkor az MSZP megújulása sem lehetetlen. De míg a válogatottnál Gera vagy Király a »jó az öreg a háznál« kategória, az egyszeri szocialista szurkoló kissé elbizonytalanodik arra a hírre, hogy az MSZP hosszú kihagyás után erzsébetvárosi elnöknek igazolta le Hunvald Györgyöt. Erzsébetváros volt vezetőjét két éve már vissza akarták hozni az élvonalba, de mivel pechjére a bíróság eltiltotta a közügyektől, nem lehetett újra polgármester.

Az egykori VII. kerületi önkormányzati vezető azonban nemrég ellenszavazat nélkül lett kerületi szoci elnök, ami azért durvább, mint egy hosszabbításos Wales–Izland Eb-döntő. Jó barátja, az ingatlanpanamában nyolc és fél évre bekészített, egykori SZDSZ-es Gál György most nyelte félre a börtönkosztot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. július 07. 14:21
Totál igaz, hogy ennek a csávónak sitten a helye. Nade az orbán-seggnyaló média tegyen már meg annyit, hogy ezekben a cikkekben néha kicseréli Hnvaldot Rogánra, a VII-et V-re, csakhogy meglegyen az átmenet a két tolvajbanda közt...
cereal killer
2016. július 07. 13:45
"az egyszeri szocialista szurkoló kissé elbizonytalanodik" - Dehogy bizonytalanodik! Egyszeri és egyszerű.
Zsolt75
2016. július 07. 12:30
Nem kell bántani csak azért, mert rosszabb ügyvédei voltak, mint a Gyuszinak. Legközelebb ügyesebben papírozik ő is...
gudmen
2016. július 07. 12:14
amig "álbal" és "áljobb"-os plitikai elit érdeke a müködésképtelen igazságszolgáltatás...mert maradt még lerabolhato zsákmány...addig politikusbünözö nem lesz elitélve.. irigylem a románokat, szlovéneket, horvátokat, cseheket.... nem véletlenül maradtunk le tölük...románia éppen elöz... nema közgazdászaik tettek csodát..hanem a birok és az ügyészek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!