Választani két rossz között

2016. június 06. 14:53

És akkor mi van, ha a pápa „szövetségest” lát a muszlimokban az európai istentelenség elleni harcban?

2016. június 06. 14:53
bbjnick
Mandinerkomment

„És akkor mi van, ha a pápa »szövetségest« lát a muszlimokban az európai istentelenség elleni harcban? Választ két rossz között és a muszlim tömegeket a kisebbik rossznak látja az istentelen tömegekkel szemben. Az iszlámot már sikerült egyszer(-kétszer) legyőznie a kereszténységnek, az ateista métely azonban belülről falja fel, sorvasztja el Európát. Ugye, nem kell tovább ragoznom?”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2016. augusztus 08. 15:31
Ezért kár volt. Posztként kiemelni meg még nagyobb kár. Ha @bbjnick ezt átgondolja egy csendes pillanatban, majd maga is rájön, hogy mekkora butaság ...
egysegelem
2016. június 19. 23:18
Azert, hogy mar virtigli nacikat is kiemelnek a mandin posztba, az nem semmi.
cereal killer
2016. június 19. 23:18
Minden szavad arany. :) bbjnick-hez kérdés: Aztán hogy akar a pápa a muszlim milliókkal együtt az istentelenség ellen harcolni? Harcba küldi őket az európai "istentelen tömegek" ellen? A migránspápa rendkívül műveletlen, ha azt hiszi, hogy a muzulmánok őt "istenes" (=igazhitű) embernek tekintik. Egyébként is, soha nem volt még pápa olyan népszerű az "istentelen tömegek" körében, mint ez a mostani. Akkor meg miről beszélünk?
yanoo
2016. június 19. 23:17
Szerintem ez így hülyeség.Véleményem szerint inkább az a kéz foglya Ferencet is, amelyik Merkelt. lehet, hogy egy ateista ideológiailag ellensége a kereszténységnek, de gyakorlatilag nem áll neki halomra gyilkolni a katolikusokat.Egyrészről.Másrészről a pápa csak a katolikusok góréja, nekem, mint refesnek kb. annyit számít a mondókája, mint a dalai lámáé.és akkor még nem is mondtam, hogy annyira vagyok refes, hogy templomot csak kívűlről látok, szóval egyház ide-oda, hívő vagyok, de nem az egyházban hiszek és nem a pápában.Akkor én most kinek vagyok az ellensége?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!