Alakul a demokratikus, nemzeti és szocialista koalíció

2016. május 10. 17:20

Cukiságpárti jobbikos, homofób DK-s, ne adj’ isten kokárdát viselő szocialista legyen a talpán, aki szívesen adja a nevét ehhez a történethez.

2016. május 10. 17:20
Nagy Dániel
Nézőpontok

„A Jobbik részéről már több lépés is történt annak irányába, hogy »szalonképesek« legyenek, elég csak arra gondolni, hogy képesek lettek volna beállni a szocialisták aláírásgyűjtő kampánya mögé. De baloldalról is mutatkozott nyitási szándék a Jobbik felé, elég csak felidézni, hogy 2014 óta a Jobbik is állandó vendége az ATV műsorainak, de például tegnap már Kovács László is nagyon széles összefogásról beszélt.

Alakul tehát a demokratikus, nemzeti és szocialista koalíció, kérdés, hogy ebből a két oldalon mennyire kérnek a szavazók. Mert ugyan egy időközi választáson lehet háttéralkut kötni és direkt gyenge jelöltet állítani egyik helyen, hogy a másikon majd a »partner« tegye meg ugyanezt. De a 2018-as választások esetében egy koordinált jelöltállításnál, ha nem nyilvánosan vállalják fel az együttműködést, már eléggé kilógna a lóláb. Ha pedig felvállalják, akkor cukiságpárti jobbikos, homofób DK-s, ne adj’ isten kokárdát viselő szocialista legyen a talpán, aki szívesen adja a nevét ehhez a történethez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. május 10. 18:20
"Alakul tehát a demokratikus, nemzeti és szocialista koalíció" és nélkül nemzeti szocialista ilyen mintha már volt a múlt században!
balbako_
2016. május 10. 18:16
Ez már lefutott kérdés. A tehetetlenség és az abból adódó gyűlölet a különb, az eredményes iránt összehozza a Jobbikot a baloldallal. Gyomorforgató patkány népség.
Nimi12
2016. május 10. 18:06
Csak a Fidesz képes MO-t megmenteni, és fölemelni, 100 év múlva pedig úgy fognak emlékezni rájuk, mint akik megmentették az országot, a történelem könyvek pedig majd beszámolnak az igazságról, hogy Orbán Viktor volt a III. országépítő, István és Béla után.
Ellensúly
2016. május 10. 17:41
A Fidesz ugyanígy közösködött a komcsikkal alkalmilag. Az ilyenekből nem kell messzemenő következtetést levonni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!