A kaméleon

2016. május 05. 08:41

Volt már úgy a történelemben, hogy keveredtek a színek, s a barnából vörös lett. Abban bízhatunk: a választók nem színvakok.

2016. május 05. 08:41
Csákó Attila
Magyar Idők

„Előfordulhat, hogy a három nagy blokk – a baloldali ellenzék, a Jobbik és a Fidesz–KDNP – egyike sem szerzi meg a voksok 50 százalékát, s nyílt koalíciót sem köthetnek egymással. Egyáltalán nem lelkesednék érte, de már nem tudom kizárni, lesz majd olyan jelentős nyomás a szavazópolgárok részéről, hogy a kétharmadosos törvények lebontása érdekében összefogjanak a mostani kormányzaton kívüli erők – mondta Gyurcsány Ferenc a Sonline.hu-nak.

Lefordítva, a »fődemokrata« az önmagát éppen kereső Jobbikkal való összeborulást sem zárja ki. Így lehet majd Gyurcsány bajtársa mások mellett a radikális pártból Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, ha befut a megüresedő alelnöki posztok egyikére.

Toroczkai – a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alapító-vezetője – akkor került a figyelem középpontjába, amikor 2006 szeptemberében, az MTV-székház ostromakor a tüntetőket a Kossuth térről a Szabadság térre vezette. Szép kis partnerség, gyurcsányi módra. Volt már úgy a történelemben, hogy keveredtek a színek, s a barnából vörös lett. Abban bízhatunk: a választók nem színvakok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. május 05. 14:58
Olyan jó,hogy a magyar Zsemnyin Zsipao segít eligazodni a világban...
Oszi bácsi
2016. május 05. 13:38
A Focista hamarabb borul Őrült Fletò keblére, faszfej. Zoltai tanácsadò majd majd javasolni is fogja.
koronaszepe
2016. május 05. 13:34
Faék bonyolutságú logikai lánc faékeknek...
Tintamin
2016. május 05. 10:52
Ja, meg olyan is, hogy a narancsból vörös. Mint ahogy egy hetyke kis kommunista párttá vált a fidesz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!