Mária bátorsága mindannyiunknak példát mutatott

2016. április 03. 11:14

Mária a kiállásával megmutatta, hogy mindannyiunknak van hatalmunk ahhoz, hogy a sorsunkat a kezünkbe vegyük, hogy kiálljunk az igazunkért és kiálljunk másokért.

2016. április 03. 11:14
Szél Bernadett
Facebook

„A küzdő emberek tudják, mi az, hogy másokért kiállni, mi az, hogy mindent beleadni. Mi az, hogy fáradtság és nehéz körülmények ellenére tovább menni.

Amit Mária adott ennek az országnak, az úgy kellett nekünk, mint a friss levegő, mint a napfény. Sokan vagyunk, akik küzdünk, akik azt akarjuk, hogy egyről a kettőre jusson ez az ország. Akiknek elege van a hazugságból, a korrupcióból, a méltatlan körülményekből, az embertelenségből, hogy semmibe veszik azokat, akikért dolgozniuk kellene. 

Mária a kiállásával megmutatta, hogy mindannyiunknak van hatalmunk ahhoz, hogy a sorsunkat a kezünkbe vegyük, hogy kiálljunk az igazunkért és kiálljunk másokért. Mária bátorsága mindannyiunknak példát mutatott. Köszönjük Sándor Mária!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. április 04. 10:18
pezsegnek a jesuissándormáriák...
catalina9
2016. április 04. 10:17
Ez a Szél Bernadett olyan álságos, mint a mentorai, Cohn Bendit, Richard Field, Soros György.
peninsulavaldes
2016. április 03. 22:20
ez már kissé sok,feladata,lesz másik. haladni kell.
bumburi
2016. április 03. 20:41
De Bettike, ez színtiszta populizmus :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!