Az off-shore pártoktól is meg kell szabadulnunk

2016. április 20. 15:03

A gazdasági bizottság vizsgálni fogja a kaviárbaloldali Erős János off-shore ügyét. Kerényi Jánostól megtudtuk: van „jó” off-shore, amit a fideszesek csinálnak és van „rossz” off-shore, amiből nem ők gazdagodnak.

2016. április 20. 15:03
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A Bánki Erik vezette gazdasági bizottság ma harmadjára vetette el annak az LMP-s törvényjavaslatnak még a tárgyalását is, amely az offshore-lovagok kiseprűzéséről szól. Bánkiék arról sem kívánnak tárgyalni, hogy Magyarországon – a Moneyval ajánlásának megfelelően – a pénzmosás elleni törvényt úgy módosítsuk, hogy ne csak a külföldi, hanem a belföldi kiemelt közszereplőket – tehát a simongáborokat – is fokozott azonosításnak kelljen alávetni.

Bánki a bizottsági ülés után persze erről nem beszélt, hanem csak arról, hogy – amúgy nagyon helyesen – a gazdasági bizottság vizsgálni fogja a kaviárbaloldali Erős János off-shore ügyét. Kerényi Jánostól megtudtuk: van »jó« off-shore, amit a fideszesek csinálnak és van »rossz« off-shore, amiből nem ők gazdagodnak. Előbb-utóbb azonban nem csak az off-shore lovagoktól, de az off-shore pártoktól is meg kell szabadulnunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2016. április 21. 03:50
Schiffer Elvtárs! Ha akar még valamit másképp vagy ugyanúgy, Önnek is meg kell szabadulnia Kibírhatatlan Női Kvótájától, Szél elvtársnőtől, mint Vonának Novák Elődtől. Vagy Ő lenne a Másképp?
boroka2
2016. április 21. 00:32
HAJRÁ Schiffer!!! benned van remény, csak tegyél rendet a pártodban lécci, sok a libsi :(
Tintamin
2016. április 20. 23:40
A fidesz nyugodtan elmehet a kurvaanyjába: ha ők lopnak, az jó, ha más, az rossz. LÓFASZT!! NINCS LOPÁS, ÉS KÉSZ!
Sinistra
2016. április 20. 22:36
Meggyozodesem, a magyar elit nagyresze offshoreozik. Mikor tisztul mar meg ez az orszag, a rohadtannyukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!