Az, hogy engem cseszeget a zuglói Fidesz, még nekem is sok

2016. április 01. 09:38

Na jó, akkor elárulok egy titkot azoknak, akik a BVSC-pályán történt fakivágásokkal cseszegetnek: az egyesület nem kért engedélyt a fák kivágására.

2016. április 01. 09:38
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Na jó, akkor elárulok egy titkot azoknak, akik a BVSC-pályán történt fakivágásokkal cseszegetnek: az egyesület nem kért engedélyt a fák kivágására. Egy szerintem téves szakvélemény alapján életveszélyre hivatkozva egyszerűen kivágták őket. Ha kérték volna a hozzájárulásomat, akkor a Mogyoródi úti sportpályához hasonlóan arra kértem volna őket, hogy kérjenek egy másik szakvéleményt is, hogy csak a valóban menthetetlen fákat vágják ki. Azért nem balhéztam ezen, mert a fákat már nem tudom feltámasztani és nem akartam az egyesülettel meglévő egyébként jó viszonyunkat veszélyeztetni. De azért az, hogy a zuglói fideszes országgyűlési képviselő által vezetett egyesület fakivágása miatt engem cseszegessen a zuglói Fidesz, az azért még nekem is sok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. április 01. 20:34
Zuglóban dolgozom az elmúlt 1,5 évben egyre szarabbak az állapotok az Örs vezér környékén! "POGÁRMESTER"ÚR!
1120
2016. április 01. 20:29
"Azért nem balhéztam ezen, mert (...) nem akartam az egyesülettel meglévő egyébként jó viszonyunkat veszélyeztetni." Világos beszéd. Van a haveri fa, meg a nem haveri fa. No meg a karácsony fa(sz).
csurcsányi
2016. április 01. 18:30
Balfék Karácsony!A jegenyefák a sportpályák körül ma már elavult és lehet,hogy életveszélyt jelentek a nézők számára a mostani nagy viharok miatt!MIT MOSAKODSZ A ZÖLD BARMOK MIATT? JA A VÁROSLIGET AZ TILTOTT,DE ATTÓL 500M-RE AZ OKÉ !
Gullwing
2016. április 01. 17:28
Azért nem balhéztál mert liberális szaralak voltál, és vagy. És ezen semmi sem változtat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!