Az offshore-világbotrány

2016. április 14. 19:47

Az offshore-botrány kirobbantója az a globalista pénzügyi szuperelit, amely kezében tartja az Egyesült Államok politikai és gazdasági elitjét.

2016. április 14. 19:47
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Idők

Pontosítani kell tehát a következtetéseket: az offshore-botrány kirobbantója az a globalista pénzügyi szuperelit, amely kezében tartja az Egyesült Államok politikai és gazdasági elitjét; másképpen fogalmazva, a szupergazdag világelit az Egyesült Államokat eszközként használja fel világhatalmi céljainak eléréséhez, ezért nyilvánvaló, hogy az offshore-fegyver nem irányulhat az amerikai elit ellen, hanem a még létező, valóságos hatalommal rendelkező országok vezetői ellen, akik még akadályokat képesek gördíteni a világelit uralmi céljai elé. Mi tehát a Rockefellerek és Sorosok célja az off­shore-botránnyal?

Az, hogy az általuk elképzelt és már félig-meddig megvalósított egypólusú világrenddel szemben álló, annak alternatívát állító országok és kultúrák politikai elitjeit lejárassa, megmutassa a világnak, hogy Putyin orosz elnök, Szalmán szaúd-arábiai király, Hszi Csin-ping kínai elnök és mások erkölcsileg nem alkalmasak arra, hogy országukat, horribile dictu a világot vezetni legyenek képesek.

És igen, az offshore-botrány a világ közvéleménye számára azzal a következtetéssel járhat, hogy a globális politikai elit alkalmatlan a világ gondjainak megoldására, a világ irányítási és morális válságban van. Mi tehát a megoldás? Ki hozhatja el a megoldást? Talált: nem más, mint a globális pénzügyi elit, amelynek már hosszú évtizedek óta megvan a receptje a világ gondjainak megoldására. Nem akármilyen terv ez, ravasz és hidegfejű: ha már rajtuk kívül mindenki lejáratódott, akkor végre jöhet a végső megoldás: az általuk irányított, egypólusú világrend.

Ez a harc lesz a végső?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2016. április 15. 19:36
Azért arra nagyon kiváncsi lennék, Gyurcsán holt tarja a pénzét?
madarasi.abel
2016. április 15. 18:34
" az offshore-botrány kirobbantója az a globalista pénzügyi szuperelit" bizonyíték? vagy csak a hab jön kifele a száj sarkán?
madarasi.abel
2016. április 15. 18:33
"Ki hozhatja el a megoldást? Talált: nem más, mint a globális pénzügyi elit" Hol írt akár hasonlót is komolyan bárki?
madarasi.abel
2016. április 15. 18:32
és áljobber színvonalon: szerzőkém, mész te a picsába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!