Juhi már a millás időkben is szép nagy (bér)autóval járt – mert az kell a demokráciához

2016. március 19. 19:19

Betagellek, juhi Juhász Péter, aztán perelj, ahogy ígérted az utolsó elnökségi ülésünkön, amikor kérdőre vontalak, hogy hova lett a lé... mert tudod – fodorákossal szólva – néha tényleg „tisztább” eltörni egy tányért, mint elmosogatni.

2016. március 19. 19:19
Torsa Mátyás
Facebook

„hm.

emlékszem, amikor fűteni sem volt pénzem, de toltam a melót a srác alá - illetve akkor még azt hittem, hogy a millát tolom... az amúgy egy kurva hideg tél volt - , miközben épp azt a lóvét élte fel, amit a millára adtak - már ha arra adták, már ha azok, már ha annyit... ez már sosem derül ki, még a millások sem tudhatják -, s már akkor is a barátaitól koldult... és szép nagy (bér)autóval járt. mert az kell a demokráciához.
(btw., a keddi tüntetés költségei tippre kb. annyiba kerültek, mint juhászelvtárs parkolásai...)

no mindegy, voltak már mások is, akik eltévedtek.

ez persze még mindig nem egy ötkastélyos balhé - ahhoz kormányra kell kerülni, gondolom -, de én érdeklődéssel figyelem innen a 20 négyzetméteres albiból, amit alig tudok fenntartani (udvari, nincs panoráma, a nap ide sohasem süt be) - miközben nem kérek adományokat, csak csinálom, amit gondolom, hogy csinálni kell... -, hogy hogyan megy annak, aki beáldozott egy egész mozgalmat (és a benne résztvevő embereket is, akiknek amúgy fűt és fát is ígért) azért, hogy végül... semmit ne érjen el.

szeretnék egy olyan országban élni, ahol senki, de senki nem kerülhet a politikai életbe kérdőjeles háttérrel, illetve nem maradhat ott, ha csak egyetlen számlát nem tud tisztességesen elszámolni. úgy értem, hogy - »sokat költöztem, oszt' nem talált meg a postás - mentegetőzés nélkül, kiscica...

ennek fényében örülnék egy 444/index/hvg/akármilyen cikknek, amelyik pont ilyen kérdésekre keresi a választ. mert most - kivételesen - nem nyúlt annyira mellé a 888. most igazán szeretném látni, hogy a független sajtó azt teszi, amit hiszem, hogy tennie kéne, amiért kiálltam, tüntettem, szoptam a NAV nyilván felülről vezérelt prosztatavizsgálatát. nos?

juhi egy kvázi »ellenzéki« tóni. nem annyira szeretném végignézni, ahogy - egyszer majd, ha »ennek« vége -, hogy szaporodnak az ő szobái... is.

juhászelvtárs amúgy jó kérdéseket feszeget, s tényleg botrány, amit talál, csak nehezen hiszem - kicsit sem -, hogy jobb, avagy tisztességesebb pandúr lesz, ha majd...
tényleg elkeserítőek a kilátásaink.

/betagellek juhi Juhász Péter, aztán perelj, ahogy ígérted az utolsó elnökségi ülésünkön, amikor kérdőre vontalak, hogy hova lett a lé... mert tudod - fodorákossal szólva - néha tényleg »tisztább« eltörni egy tányért, mint elmosogatni./

Este 7:59

(via Magyar Hírlap)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2016. március 20. 18:12
Persze, simán hihető, hogy Torsa Mátyás pont most jön rá, hogy meg kell osztania a nagyérdeművel, hogy Juhász is lop/lopott/lopni fog. Ő egy 20 négyzetméteres, bérelt udvariban nyomja, mert " nem kérek adományokat, csak csinálom, amit gondolom, hogy csinálni kell... -". Juhász minimum két éve koccolt a politika felé, miért pont most, miért nem akkor, miért nem a kampányban, miért ily zuschlagos ez az egész, Mátyás?
Szőke Ciklon
2016. március 20. 10:26
Eddig is tudta mindenki, és ez a történet csak alátamasztotta azt, hogy számolatlanul és ellenőrizetlenül osztották a lét "valakik" (akiknek érdekében állna a konzervatív kormány megbuktatása) ilyen, és ehhez hasonló jelentéktelen, pénzért megvehető senkiknek, akik gátlástalanul tudják mocskolni a kormányt. Várható volt, hogy amikor valamelyik sakálnak nem jut a léből, belemar a másikba, akinek több jutott a koncból. Amikor aztán feleslegessé válnak, mert hiteltelenek, sikertelenek, a "valakik" félrelökik őket és újabb balekeket vesznek meg, akiktől remélik, hogy a mocskolódás majd egyszer célba ér. Mert mindig "van másik", akad gerinctelen, takonyember bőven. 2010 óta számtalan ilyen szervezkedés tűnt fel, majd tűnt el. A "valakik", az igazi bűnösök meg a háttéréből röhögnek és remélnek, hogy egyszer sikerül, a pénz nem akadály. Legnagyobb bánatukra a 19-es módszereiket manapság nem lehet bevetni, bár néhányuk fejében már megfordult ez a gondolat is! Sajnos a kormány túlságosan is méltányos ezekkel az anarchistákkal szemben, nem ütik le az ilyen magas labdákat, nem is kellene törvénytelen eszközökhöz nyúlni, csupán érvényt kellene szerezni a jognak, az igazságnak.
Sir Galád
2016. március 20. 09:11
Az már kiderült honnan lett Orbánnak ennyi pénze?...
sensei
2016. március 20. 09:09
folyt.: "kőgazdag lettem, na. a hülyének is megérte. ja, meg két hónapig alkalmazott a petőfiutca.hu. a melót elvégeztem, az adót meg befizették. azóta is abból élek ilyen jól, mind a húsz négyzetméteremen, bazdmeg. ez elég grand piti. - a német zöldek meghívtak és bámulnivalóan jól vendégül láttak egy aktivista konferencián 13-ban, de egyébként valóban nem adtak egy petákot sem (vagy legalábbis nem tudok róla), viszont nagyon inspiratív élmény volt, ugyanakkor elég maradandó - és tanulságos - emlék az ottani zöld kalózpárt vezetőjével folytatott beszélgetésem. zanzásítva megjósolta azt, ami később történt. beleértve azt, ahogy elszálltál. - a rezsid baromira nem érdekel (úgy önmagában), de az mondjuk tök menő volna, ha transzparenssé tennéd, hogy most épp miből éldegélsz. ha kell, segítek összerakni egy honlapot és még a végén azt mondom: nohát, ez a juhi mekkora frankó egy srác. (csekély az esély, de hátha) köszönöm a figyelmet?" tongue hangulatjel Tetszik · 3 · március 18., 19:52 · Szerkesztve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!