E. Lászlóné Csodaországban

2016. március 02. 08:26

Az NVB elnökének javaslata ellenére át is ment E. Lászlóné kérdése, dacára annak, hogy még csak nem is ő pecsételt elsőként az érkeztetőgépnél, hanem a kísérője.

2016. március 02. 08:26
Seres László
Seres László
hvg.hu

„»Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek – a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvény szerint – továbbra is zárva tartsanak vasárnap?« – ezt kérdezi tőlünk valójában polgártársunk, E. Lászlóné. A boltok ugye már most is zárva vannak, ha nem kérdez semmit, marad minden. Mégis, ezért a kérdésért dekkolt egy hete hajnalban a választási bizottság portáján, ezért hagyta, hogy körbevegyék őt a nullásgép kigyúrt barátai, a demokrácia kidobóemberei, akiknél – láss csodát – ugyanez a fontos kérdés volt dossziékban, a biztonság kedvéért. A biztonság kedve minden pénzt és koránkelést megér.

És láss csodát, újfent: az NVB elnökének javaslata ellenére át is ment E. Lászlóné kérdése, dacára annak, hogy még csak nem is ő pecsételt elsőként az érkeztetőgépnél, hanem a kísérője. Aki történetesen szorosan kapcsolódik a kopaszok (volt?) főnökéhez, aki történetesen egyben az állampárt alelnöke és pártigazgatója. És láss még egy csodát, az NVB úgy döntött E. Lászlóné, és nem a szocialisták kérdése mellett, hogy előtte még jól meg is állapították: a kopaszok »jelenléte, magatartása jogsértő volt, és ez a magatartás nem elfogadható«.

Hát akkor, ha jogsértő volt, akkor mégis miért elfogadható a jogsértő magatartás kihasználása?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2016. március 02. 10:04
Örültem volna neki ha a nyakóék beadványát fogadták volna el. Had erőlködtek volna inukszakadtáig...
Csigorin
2016. március 02. 10:01
Nem tokmindegy ki pecsetel ha egyutt vannak? Mintha apamat elkisernem az OTP-be nem huzhatnek helyette sorszamot. Faszsag ami volt meg ahogy, de pont ez az a resze amin tok folosleges rugozni.
Zsusztina
2016. március 02. 09:30
"Aki történetesen szorosan kapcsolódik a kopaszok (volt?) főnökéhez, aki történetesen egyben az állampárt alelnöke és pártigazgatója." Nagyon kritikus Lukáccsal kapcsolatban. A HVG-től nem is vártam volna.
marko11
2016. március 02. 08:57
Ez az egész vasárnapi zárvatartás, a népszavazás sorozatos meghekkelése, nénikkel és kopaszokkal - ez botrány. Botrány! De...hogy is mondogatta Fricz Tamás...következmények nélkül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!