A Fidesz korrupciós ügyei is kerüljenek terítékre!

2016. január 31. 16:58

Az Igazságügyi Bizottság vitáján arra is választ kell kapnunk, miért nem indult büntetőeljárás sem a fideszes haveroknak leosztott trafikok, földek miatt, sem amiatt az ötmillió forint miatt, mely az ügyészség szerint is Tiba Istvánnál kötött ki, sem amiatt, hogy az állami Eximbank fideszes haverok szabad felhasználású pénztárcájaként működik.

2016. január 31. 16:58
Jobbik
MTI OS

„Reagálás Németh Szilárd sajtótájékoztatójára: A Fidesz korrupciós ügyei is kerüljenek terítékre!

A fideszes elszámoltatás teljes bukását ismerte be ma Németh Szilárd. A Fidesz alelnöke csaknem hatévnyi kormányzást követően sem tud felmutatni egyetlen elszámoltatott szocialista korrupciós ügyet sem, miközben a Fideszt is ellepi a korrupció mocsara.

Az Igazságügyi Bizottság vitáján ezért arra is választ kell kapnunk, miért nem indult büntetőeljárás sem a fideszes haveroknak leosztott trafikok, földek miatt, sem amiatt az ötmillió forint miatt, mely az ügyészség szerint is Tiba Istvánnál kötött ki, sem amiatt, hogy az állami Eximbank fideszes haverok szabad felhasználású pénztárcájaként működik.

A Jobbik az elszámoltatás megvalósítása céljából a vitában korrupcióellenes indítványokat tesz: kezdeményezzük a családtagok vagyonnyilatkozatainak nyilvánosságát, a mentelmi jog idejétmúlt privilégiumának eltörlését, a politikusok által elkövetett gazdasági bűncselekmények elévülésének eltörlését, ilyen bűncselekmények esetén vagyonelkobzást és a büntetési tétel kétszerezését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. november 19. 19:20
Mindenkinek szigorúan be kell tartani a jogszabályokat Magyarországon! Ne telekocsizzá! Ne uberezzé! Adózzá! Kell a pénz a: - A kormánytagok, - Kormány kisgömböc üzemmódban működő oligarhái, - trafikmutyisai, - Lázár (annyitisér) János - szíjjártó péter, aki többszázmillióért vett családi házat a havi fizetéséből -mészároslőrinc - a miniszterek és álomtitkárok feleségei, akik egy napon arra ébredtek hogy többezermillárd hektáros fölbirtokosokká váltak, - andi vajna, aki versenytárgyalás nélkül jutott kaszinó koncesszióhoz, így pár év alatt milliárdokhoz, - kormány viktor veje, aki véletlenül milliárdos állami megrendelésekhez, a lánya aki potom áron kastélyhoz jutott.
2016. augusztus 02. 22:37
Csak a korrupció ellenes tevékenységre átutalt uniós 2,4 milliárd tűnt el!
2016. augusztus 02. 22:37
Áfonya, ne légy ennyire fonnyatag!
Fahrenheit 451
2016. február 11. 07:06
„Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs több lopás. Annak, aki először belenyúl a kasszába le lesz vágva a keze” (Pokorni Zoltán, a fidesz alelnöke) hát baromira nem lett levágva kéz, hanem inkább Pokorni mondott le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!