Kartávolság (2.)

2016. január 08. 09:05

Nők százai estek áldozatul a német városokban a hiénáknak. Nők százai esnek áldozatul ezeknek a vadállatoknak szerte Európában. És? És semmi…

2016. január 08. 09:05
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Igen, már mondtam: a nyugati sajtó és ezen belül leginkább a német sajtó nagyobb véleményterrort tart fenn, mint annak idején a Harmadik Birodalom vagy a kommunista NDK sajtója fenntartott. Ezt a sajtót – tisztelet a kivételnek! – a legsötétebb gazemberek irányítják és írják, a legsötétebb gazember politikusok elvárásai szerint. És ezt az összjátékot már meg sem kell beszélniük. Pontosan tudja minden szereplő, mi a dolga, s hogy mikor milyen, soha ki nem mondott és le nem írt elvárásnak kell megfelelnie. ()

Amúgy pedig a Bűnözés új dimenziója című penetráns, az elképzelhetetlen ocsmányságot relativizálni akaró, felháborító megfogalmazás egyenesen a német igazságügy-minisztertől származik. És ez a nyomorult alak nem is sejti, mennyire a fején találta a szöget! Ugyanis ez tényleg a bűnözés új dimenziója. Ez arról szól, hogy arab és észak-afrikai állatok bejelentették 2016 hajnalán, miszerint eztán megerőszakolják a nőinket és lányainkat, egyenesen a templomaink előtt, ha úgy tetszik nekik.

Nők százai estek áldozatul a német városokban a hiénáknak. Nők százai esnek áldozatul ezeknek a vadállatoknak szerte Európában. És? És semmi… Most a Femen idióta kurvái nem lengetik meztelen csöcsüket Európa városainak terroristákat nevelő és rejtegető arab negyedeiben, mert ezek a gyáva rohadékok tudják, hogy ezt csak a keresztény templomok oltárain tehetik meg büntetlenül, és csak katolikus papokat inzultálhatnak anélkül, hogy szétvernék a pofájukat. Az arab negyedben felkoncolnák őket. Úgyhogy most befogják a pofájukat. És azok a hülye libák, akik Kövér és Ákos kijelentései után ráírták a hasukra, hogy »ennek a kormánynak nem szülünk gyereket!«, meg a D. Tóth Kriszta nevű hülye liba, aki mélységesen felháborodott a »testvér jó« plakátokon, és felsikított, hogy »most már aztán tényleg takarodjatok a méhemből« – nos, most ezek is kussolnak. Hogy miért is?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mutimi
2016. január 09. 15:28
Abban hol van, amit írtál?
catalina9
2016. január 09. 11:51
Harangláb [Hozzászóló kiszűrése] 2016. január 8. 19:58 A D. Tóth Kriszta nevű öregecskedő celebnek pedig senki sem akar kotorászni a méhében,..." PRK, Szél Bernadett, D. Tóth Kriszta, alig várják, hogy valamin felháborodhassanak,és előadhassák a vaginamonológot...
catalina9
2016. január 09. 11:48
D. Tóth Kriszta nevű hülye liba, aki mélységesen felháborodott a »testvér jó« plakátokon, és felsikított, hogy »most már aztán tényleg takarodjatok a méhemből« ... egy igazi látványlibsi...
BenedekAkos
2016. január 09. 10:10
Egy elsőre nem teljesen idetartozónak tűnő megjegyzésem lenne. VAN cigánybűnözés. Amiből nem következik, hogy minden cigány bűnöző lenne. Hanem éppenhogy az következik, hogy minden támogatást meg kell adjunk azoknak a cigányoknak, akik hozzánk hasonlóan gondolkoznak a bűnözőkről. Most leginkább azok üvöltöznek muszlim terrorizmusról, akik annak idején lefasisztázták aki a cigánybűnözést szóba merte hozni. Tessék kérem tudomásul venni, hogy a világon van kábé egymilliárd muzulmán, akinek 99,9%-a pontosan ugyanúgy elítéli a vallási fanatizmus alapján gyilkoló mocsadékokat, mint mi. Van muzulmán terrorizmus is. Amiből nem következik, hogy ne adjunk meg minden támogatást azoknak a muzulmánoknak, akik ugyanúgy gondolkodnak a terrorizmusról, mint mi. Ez a muzulmánok messze túlnyomó többsége. Mindent meg kellene adni nekik ahhoz, hogy ne keljenek útra, ne jöjjenek tömegesen Európába és maradhassanak az otthonaikban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!