Kövér és az unokaszülés

2015. december 14. 13:13

Orbán Viktor és kormánya folyamatosan úgy tesz, mintha ők lennének az elnyomott kisebbség.

2015. december 14. 13:13
Varga Áron
hvg.hu

Orbán Viktor és kormánya folyamatosan úgy tesz, mintha ők lennének az elnyomott kisebbség: a magyar vállalkozók, akiket a multik nem hagynak érvényesülni, a magyar nép fiai, akiknek szabadságát a nemzetietlen Európai Unió korlátozza, a heteroszexuális férfiak, akiket az egyenlőség hívei kihalásra ítéltek. A valóság ezzel szemben az, hogy Orbánék nap mint nap lopják meg az országot, formálják a jogot saját üzleti érdekeik szerint. A hagyományos családmodellt pedig a nemek (idegen szóval: gender) közti egyenlőség elve egyáltalán nem korlátozza. Sőt, tapasztalatom szerint az olyan férfiak könnyebben találnak megfelelő partnert, akik a nőkre nem tenyészállatként, hanem emberként tekintenek.

Amikor a Fidesz politikusai arról beszélnek, hogy »azt szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás csúcsának azt tartanák, ha unokákat szülnének nekünk«, valójában nem a gyermekszülés örömét dicsőítik, hanem ezt állítják szembe az önmegvalósítás más formáival. Ebben az érvelésben nem az a hazugság, hogy a gyerek születése minden másnál fontosabb, hanem az, hogy ez kizárná a nők önmegvalósításának egyéb formáit. Vagyunk egy páran ebben az országban, akik azt szeretnénk, hogy például a feleségünk ne csak anyaként, hanem mondjuk munkatársként, vállalkozóként, művészként vagy társasági emberként is boldog legyen. Magukat konzervatívnak hazudó, valójában szimplán soviniszta politikusok elzavarásával tehetünk értük.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csender
2015. december 15. 10:06
http://hvg.hu/itthon/20151215_Kover_kemenyen_visszaszolt_a_terhessegi_t?s=hk
puszika
2015. december 14. 20:25
Varga Áron? Szerintem még gyereket sem tud csinálni!! Tehetetlenségében minden nőből vállalkozót,művészt ......akar kreálni! Tipikus /magyar/libsi gondolatmenet.Az anyaság szépsége eszébe sem jut. A generációs problémákat majd a migránsok megoldják. A Varga Áronoknak meg a hvg-nek a szivárvány a legfontosabb,nem a magyarság!!
catalina9
2015. december 14. 17:47
Gágognak a ballibák...
polnemkor
2015. december 14. 16:38
Hogy ezt is miért szülte meg az anyja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!