Az Orbán-család ál(la)ma

2015. december 03. 13:46

Az Orbán-kormány szereti családbarátnak nevezni magát. Ebből azonban csak annyi igaz, hogy van néhány család, amelynek a kormány intézkedései valóban kedveznek, és amelynek érdekei szerint alakították át az elmúlt években az állam egészét.

2015. december 03. 13:46
Kész Zoltán
Egy blog és Kész

Talán az a baj, hogy sokan nem hajlandók észrevenni, amit pedig a két szemükkel látnak. Még mindig azt hiszik, hogy Orbán Viktor körül vannak tolvajok, de ő maga feddhetetlen. Pedig fejétől bűzlik a hal.

Ahogy egy korábbi bejegyzésemben írtam: Ha minden rendben volt Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak milliárdos közbeszerzései körül, akkor miért szállt ki hirtelen Tiborcz az üzletből. És most mi szükség van a fent említett törvényre, pláne visszamenőlegesen, november elsejétől hatályosan?

Hogy lehet az, hogy Magyarország elmúlt években leggyorsabban gazdagodó emberei, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és Garancsi István véletlenül épp a miniszterelnök cimborái? Tényleg elhisszük, hogy ők nem egyszerű strómanok? Pedig ahhoz, hogy lássuk, mennyire komolyan vehető Mészáros Lőrinc, elég megnézni azt a videót, melyen elismeri, hogy bizony sikerének titka, a kormányfőhöz fűződő barátsága is. Ennyi.

Teljesült Orbán Viktor álma, a számára ideális állam, amelyben nyíltan és büszkén lopnak, mert megtehetik.

De csak amíg hagyjuk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2015. december 03. 23:43
Na ez a bucifejű is megszólalt! Szóltak neki,hogy most már mocskolódjon egy kicsit a támogatásért? Ezek el sem tudják képzelni, hogy valaki úgy is meggazdagodhat, hogy dolgozik, becsületteél elvégzi a dolgát? Azért az sokat elárul, hogy még ők sem tudtak olyan vádakkal előállni, hogy munkavégezetlenűl vett fel pénzt! Nem kapott Nokiás-dobozban pénzt, nem kellett azt sem nyilatkoznia, hogy "azt jobb nem tudni, honnan kapott a párt pénzt"!
néhai Ch.Pilot
2015. december 03. 20:28
Az a helyzet Kész elvtárs, hogy ti folyton hatalmas lopásokról beszéltek, meg folyton fenyegetőztök, hogy: "amíg hagyjuk"! Aztán sosem történik semmi. Innentől fogva két eset lehetséges. Vagy 1. tényleg lopnak de ti meg hagyjátok (ezáltal ugyanúgy kárt okoztok az országnak), vagy 2. nincs mit abbahagyatni, mert nem lopnak - ti hazudtok. Én ezt tartom elképzelhetőbbnek, már csak a múltatok alapján is.
gergo48
2015. december 03. 19:06
te nem gyerekarcú hanem baromarcú vagy eszed meg annyi mint a független társaidnak kis rosszul sikerült karikatura szerencse hogy már nem hülyited tovább a gyerekeket
Kurfürst
2015. december 03. 18:28
Szia, malacka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!