Büntetik Ákost

2015. december 16. 16:12

Ami a műsorban elhangzik, az Ákos véleménye. És elmondta. Ennyi. Ezt akartuk, ezért küzdöttünk 1989 előtt, és ez az, ami a rendszerváltást követő negyedszázad legsötétebb pillanataiban is értelmet adott mindannak, ami történt, történik velünk.

2015. december 16. 16:12
Dévényi István
Válasz.hu

„Szakított Ákossal a Magyar Telekom.

És nem is akárhogyan! Ákos ma este koncertet ad a Papp László Sportarénában, meg holnap is egyet, ami nem kis dolog, kevesen tudnak ilyet produkálni a magyar zenei életben. És mivel ma este lesz az első koncert, ma délelőtt, miután értesítették Ákost, hogy felbontják vele a szerződést, megjelentek a Telekom munkatársai az Arénában, és villámgyorsan eltűntették a már kész díszletről, meg úgy általában mindenhonnan az összes Telekomra utaló jelet, matricát, feliratot, molinót, mindent.

Ha lenne az Arénában nézőtéri T-szektor, szerintem az se úszta volna meg.

Szóval rendkívüli eseményről van szó, aminek kiváltó oka, hogy Ákos interjút adott az Echo televízió ArcKép című portréműsorának, ahol beszélt női és férfi szerepekről, családról, meg, hogy szerinte kifordult világrendben élünk.

Hogy Ákos az interjúban jókat mondott-e, jól fogalmazott-e, vagy sem, hogy igaza van-e, vagy totálisan téved, azt mindenki eldöntheti, ha végignézi a beszélgetést itt.

De könyörgöm! Ami a műsorban elhangzik, az Ákos véleménye. És elmondta. Ennyi. Ezt akartuk, ezért küzdöttünk 1989 előtt, és ez az, ami a rendszerváltást követő negyedszázad legsötétebb pillanataiban is értelmet adott mindannak, ami történt, történik velünk. Hogy bárki elmondhassa.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 376 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vezetéknév Utónév
2015. december 17. 13:43
Ákos saját magát bünteti. A hímsovinizmust nemcsak a multicégek értékeivel ellentétes, hanem az Alaptörvénnyel is: "Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja. A nők és a férfiak egyenjogúak." (XV. cikk)
osztriga
2015. december 17. 11:32
De könyörgök.....miért kellene egy cégnek érték semlegesnek lenni?ezt is akartuk,nem?
Zokni
2015. december 17. 09:09
"De könyörgöm! Ami a műsorban elhangzik, az Ákos véleménye. És elmondta. Ennyi." Azt elfelejtette, kedves Szerző, hogy ahhoz, hogy ez az álom megvalósuljon, kapitalizmust KELLETT bevezetni. Sőt azt mondanám, hogy azért valósult meg, mert a kapitalizmusban ez az egyik (a sok közül) fő "polgári" szempont. Tehát üzleti érdekek is előkerültek. Ennyi. És nyugodtan könyöröghet. (Személy szerint inkább viccesnek gondolom a kissé túlzó telefon-megvonást. Annyi hülyét támogatott már a tőke. Pont EZT nem akarja?)
Pandaka pygmaea
2015. december 17. 00:59
"A gyűlölet rabja Majd kiforgatja Minden szavamat és átkoz Mert aki brancsoknak tagja, Az ukázba kapja, Hogy üssön, ha nem tartozol a párthoz." Bővebben: "A bosszú népe Úgy tenne jégre, Hogy ne is vedd észre, Hogy elpusztít A lélek üressége, A mérce kettőssége, Egy bosszúálló isten Torzult tükörképe E szorgos nép, ha perbe fog, Téged elevenen tűzre dob, A harag réme, a béke vége, Tombol a bosszú népe. A bosszú népe Úgy tenne jégre, Hogy ne is vedd észre, Hogy elpusztít Ne szabadkozz: Te szabad vagy, A hatalmad magadnak akartad, Hát szabad-e hagynod, hogy fúrja-tépje Hazádat folyton a bosszú népe? Félnek tőled, rettegnek, És inkább elevenen esznek meg, Csak nehogy el tudd mondani végre, Hogyan gyűlöl a bosszú népe. A bosszú népe Úgy tenne jégre, Hogy ne is vedd észre, Hogy elpusztít A gyűlölet rabja Majd kiforgatja Minden szavamat és átkoz Mert aki brancsoknak tagja, Az ukázba kapja, Hogy üssön, ha nem tartozol a párthoz. A bosszú népe Úgy tenne jégre, Hogy ne is vedd észre, Hogy elpusztít Dúdold ezt a dalt, És aki gyűlöl majd érte, Az lesz a bosszú népe!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!