Az Ákos-ügyről

2015. december 16. 21:21

A Telekom-büntiben meg a mucsai parasztozásban az a fajta korrektségterror köszön vissza, amely bünteti a privát vélemény megfogalmazását.

2015. december 16. 21:21
Ambrus Balázs
Mandiner

Nem vagyok különösebben Ákos rajongója, sosem jártam koncertjén, nem vettem Ákos CD-t.

Mostani megszólalásai alapján egy kifejezetten visszafogott, meggyőződéses hívő, konzervatív családapa körvonalazható (a pozőr művész és a decens ember tehát nem azonos). Ahogy a TV2 műsorában Pachmann Péternek is jelezte, az a korrekt, ha megkérdezik, akkor nem menekül korrekt beszédbe, hanem elmondja a privát véleményét.

A tartalmával lehet vitatkozni, de nem ebbe az irányba fordult a diskurzus.

Liberális alapvetés megvan?: Nem értek egyet önnel, uram, de kész vagyok meghalni azért, hogy szabadon elmondhassa véleményét!

Ez történt az Echo TV-interjúban is.

A Telekom-büntiben meg a mucsai parasztozásban az a fajta korrektségterror köszön vissza, amely bünteti a privát vélemény megfogalmazását. Azt üzeni, hogy az előadóművész és a magánember szerep nem választható szét. Magánéletedben meg kell felelned, véleményedet hozzá kell igazítanod az elvárásokhoz, különben szakmai karriered kárt szenvedhet. Ide jutottunk.

Összesen 363 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
graycivil
2015. december 18. 09:45
"Ferenc pápa szerint hímsovinizmus a női egyenjogúságot hibáztatni a hagyományos család felbomlásáért...Miért gondoljuk adottnak, hogy a nőknek kevesebbet kell keresniük a férfiaknál?" http://444.hu/2015/04/29/ferenc-papa-szerint-himsovinizmus-a-noi-egyenjogusagot-hibaztatni-a-hagyomanyos-csalad-felbomlasaert Eredeti: http://www.ft.com/intl/cms/s/0/00049be0-ee7d-11e4-88e3-00144feab7de.html#axzz3uex4phwy
graycivil
2015. december 17. 20:19
Ha Orbánnak akkora politikai befolyása lenne egy pszichiátriára, mint most az Ügyészségre és az AB-re, akkor egy olyan ellenzékit, aki úgy cselekszik, mint most ő maga, már régen elmegyógyintézetbe zárathatott volna.
graycivil
2015. december 17. 15:19
A kormány szerződést bont ezek után a 888.hu-val is?
graycivil
2015. december 17. 14:23
Azt hiszem, ezek után nincs miről beszélni. "A kormány utasította az összes minisztériumot és háttérintézményt, hogy mondják fel szerződéseiket a Magyar Telekommal - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön az MTI-vel." http://vs.hu/kozelet/osszes/kitort-a-haboru-a-kormany-es-a-telekom-kozott-1217?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main Magyarán Ákost a kormány kegyeltjeként a Telekom-mal szponzoráltatták (ily módon közpénzen.) A legrohadtabb átkos időszakokban voltak ehhez hasonló lépések.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!