Kocsis Mátét lebuzizni körülbelül olyan visszataszító, mint Kocsis Máté

2015. november 02. 11:32

Már a pénteki ítélet előtt is ment a kínos buzizós susmus az elméletileg toleráns bal- és liberális oldalon, ami viszont azóta folyik, az tényleg a rasszista magyar szélsőjobboldal szintjén, a „nem idén barnult le” és a „réti nigger” világában mozog.

2015. november 02. 11:32
Bede Márton
444

Már a pénteki ítélet előtt is ment a kínos buzizós susmus az elméletileg toleráns bal- és liberális oldalon, ami viszont azóta folyik, az tényleg a rasszista magyar szélsőjobboldal szintjén, a »nem idén barnult le« és a »réti nigger« világában mozog.

Kocsis Mátét egymillió ügyben lehetne támadni, hiszen - ahogy már leszögeztük - visszataszító alak. Ehelyett a Facebook egy olyan képpel van tele, amin állítólag a fiatal politikus látható egy jellegzetesen fortunadiszkós, szőke fiatalember társaságában. Ez a kép az, és a teljesen megroggyant elméjű »Egymillióan a magyar sajtószabadságért« Facebook-csoport kommentárja szépen illusztrálja is, hogy miről van szó, és mi az, ami nagyjából annyira gyomorforgató jelenség, mint Kocsis Máté maga.

A primitív, kacsintgatós buzizás természetesen nem azzal foglalkozik, hogy egy férfi esetleg egy másikat szeret. A homofóbia lényege éppen az, hogy nem képes elfogadni, hogy azonos nemű emberek esetleg szeressék egymást. A Kocsis Mátén csámcsogók egytől egyig arra gondolnak, arra folyik a nyáluk, hogy egy politikust valaki seggbe dug, basz, kúr, és hogy ez undorító, sőt, elítélendő.

Ha van iskolapéldája az intoleranciának, a más gyűlöletének, ez kétségtelenül az. Eddig is tudtuk, hogy ezek Magyarországon gyakori jelenségek, most pedig kiderült, hogy egy olyan jelentéktelen dolog, mint a politikai elkötelezettség még több magyar emberből képes alávaló tahót csinálni. Orbán Viktor büdös cigány, Kocsis Máté pedig fartúró buzi - nem, ezek nem a kuruc.info »gondolatai«.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. november 03. 09:09
Egyébként érdekes, hogy a jobbos agyhalottak képtelenek értelmezni a cikket, egyből arra mennek rá, ki írta, pedig hát most a kedvenc Mátékájukat védik:) Az meg még érdekesebb, hogy ha fideszes meleg, akkor az nem buzi, csak a nemfideszes az:))) Jaj, Istenem, szellemi padló ez a fideszhit..
illesl
2015. november 03. 08:28
Bár mennyire hajt bennetek a vágy, azért akkor is borzasztó, hogy aki szembejön veletek, azonnal a lába közé nyúltok... És semmi mással nem foglalkoztok, ki buzi és ki nem buzi. Ez valahogy monomániás....
Hora
2015. november 02. 20:27
De unom, hogy akárki, bárki néminemű nemi irányultsága ad témát, pár perverz az életét céltalannak és haszontalannak érző újságírónak, bede bödéknek. Marcikám, menj és csinálj már valami értelmeset! Mittomén, járjál horgászni. Mindenki jobban járna. Köszi
Tintamin
2015. november 02. 20:22
Nem az a baj Kocsis Mátéval, hogy (teljesen köztudottan meleg), hanem hogy permanensen ekézi a melegeket és más kisebbségeken taposva nyalja Orbán seggét, hátha csurran neki is az Isteni Fényből meg a közmilliárdokból. Kocsis Máté, mint jelenség durva: hogy egy kajakra meleg faszi hogy képes annyira kutyába lemenni, hogy a legundorítóbb módon buzizik, csak hogy a Főnök kegyeibe férkőzhessen. Ocsmány alak Kocsis Máté, ez a baj vele. És nem az, hogy meleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!