Tizennégy éves kortól fölfelé minden muszlim potenciális gyilkos

2015. november 16. 10:32

Aki mostantól nyitott határokról, befogadásról, toleranciáról meg integrációról pofázik, az nem egyszerűen idióta, mint eddig, hanem háborús bűnös, és úgy is kell bánni vele.

2015. november 16. 10:32
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Csak az a muszlim testvér, akit ismerek, és akit szeretek. Testvér Ali bácsi, a Ráday utcai Shiraz étterem tulajdonosa, a drága öreg perzsa, akit megvédenék bármi és bárki ellenében. És testvér Sayfo Omar is, akinek úgy általában igaza van.

De senki más nem testvér.

Hanem potenciális gyilkos, aki az életemre tör. Ott lapulnak a gyilkosok a bevándorlók között. Kiderült, hogy az egyik párizsi merénylő tizenöt éves körüli volt. A másikat pedig októberben még Horvátországban meg Magyarországon sajnálták és etették, talán még szívhez szóló fényképet is közöltek róla valamelyik újságban.

Akkor pedig mondjuk ki végre: tizennégy éves kortól fölfelé potenciális gyilkos mindegyik. (...)

Nem kell senkit koncentrációs táborba zárni.

De mostantól nem szabad senkit beengedni! Európa határait kell lezárni, és azonnal véget kell vetni ennek az elmebajnak! Ez az első lépés. A többit majd meglátjuk.

Aki pedig mostantól nyitott határokról, befogadásról, toleranciáról meg integrációról pofázik, az nem egyszerűen idióta, mint eddig, hanem háborús bűnös, és úgy is kell bánni vele.

Európát pedig ki kell takarítani. Azonnal és alaposan. Ha erre képtelenek vagyunk, akkor még gyászolni sincs jogunk.

Akkor elárultuk az őseinket is és az ivadékainkat is. Akkor legyünk átkozottak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptiszai
2015. november 20. 09:58
Eddig ez a gyalázatos szöveg 152 embernek tetszik. Milyen emberek ezek? Gyűlölködés. Nálunk 12e-15e muszlim él. Bayer, elküldenéd őket te szennyláda az országból? Te sem vagy magyar baromarcú? Hülye sváb . Mára inkább nyilas pajtás
ptiszai
2015. november 20. 09:54
Bayer elmebetg. Szörnyű.
papulimapuli
2015. november 19. 12:21
az 5-ös sorszámú fidesz tagkönyvtől felfelé minden írófejedelem potenciális hülye
2015. november 19. 10:21
Bayernek jobban állna a 888-on közölni, a stílus jócskán alámegy az átlagos mandiner szintnek. Szóljatok GFrodonak (bocs, Zsolt a mesterem). Róma, 20 fok, tűző nap: János
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!