Na ki nem kapott kitüntetést?

2015. október 27. 08:45

Egyetlen kivétel akadt: Ásotthalom polgármestere, vagyis én.

2015. október 27. 08:45
Toroczkai László
Facebook

„Nekem küldött felháborodott üzenetekből értesültem arról, hogy Pintér Sándor belügyminiszter az október 23-i ünnep alkalmából »a migrációs helyzetben nyújtott kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül« a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával tüntette ki több határmenti település polgármesterét. A kitüntetést átvehette Körmend, Zákány, Hegyeshalom polgármestere, a mi vidékünkön pedig az összes Ásotthalommal szomszédos határmenti település (Kelebia, Mórahalom, Röszke) polgármestere.

Egyetlen kivétel akadt: Ásotthalom polgármestere, vagyis én.

Mellesleg még nagyon sokan megkapták ezt a kitüntetést, többek között a MÁV és a Volán vezérigazgatói. Mindenekelőtt gratulálok valamennyi kitüntetettnek, ha valaki, hát én tudom, hogy milyen nehéz volt polgármesterként irányítani és védeni egy települést, amely a migráció frontvonalába került. Senkitől sem sajnálom, senkitől sem irigylem a kitüntetést. Az jobban fájt, amikor a mezőőrségünknek kértem terepjárót a belügyminisztertől, és nem kaptam. De nem adtam fel, és Önökkel, Veletek összefogva adományokból megvásároltuk a Toyota terepjárót, amely a migráció elleni harc zászlóvivője lett. A Google, vagy itt a saját Facebook oldalam megmutatja, hogy én mennyit és mit tettem a migráció elleni küzdelem terén.

Írjátok, hogy igazságtalan, hogy én nem kaptam kitüntetést. Igen, az. Főleg azért, mert amikor én már 2014 elején az illegális migráció elleni fellépést szorgalmaztam, majd elsőként felvetettem a kerítésépítés gondolatát, még nagyon egyedül éreztem magam. Az élet és főleg a politika azonban ilyen igazságtalan néha. Én már megszoktam, az egész eddigi életem erről szólt, kitüntetést se kaptam még soha. Őszintén mondom azonban, hogy nem érdekel. Számomra egyáltalán nem ez a fontos. Sokkal többet ér a honfitársaimtól kapott számtalan köszönet, a jó szó, és a saját nyugodt lelkiismeretem; bárhová sodort is a sorsom, mindig megcselekedtem azt, amit megkövetelt a haza.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2015. október 27. 12:19
Csak a nemz... Csak a kitüntetés!
smarton
2015. október 27. 11:55
Torczkai igenis helytállt, amikor kellett, teljesen függetlenül 2006-tól, meg a nagyapjától. Köszönet jár érte. A Fidesz meg piti kiskirályok gyülekezete. Orbán érdemeitől függetlenül.
Ishmael
2015. október 27. 11:12
Nem tudtam, hogy a zsidók elismerésére vágysz Laci :D Te is elárultad a mozgalmat :D
thymian
2015. október 27. 09:22
Az mindennek a legalja volt, hogy még egy terepjáróval sem segítette a nemzetietlen kormányunk. Ebben viszont az volt a jó, hogy láttuk, a magyar össze tud fogni, a magyarellenesek mesterkedései ellenáre is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!