A „varsói gyors”

2015. október 26. 10:45

Anno 1993-ban Lengyelországban nyertek először a térségben szabad választásokon a posztkommunisták. Most a térségben elsőként Varsóban tűnik el a süllyesztőben a korábban kormányzó posztkommunista párt…

2015. október 26. 10:45
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Lengyelországban a Zöldek beálltak az ottani álbaloldali »összefogásba« és együtt nem ugrották meg a pártszövetségekre érvényes 8%-os küszöböt. Anno 1993-ban Lengyelországban nyertek először a térségben szabad választásokon a posztkommunisták, hogy aztán kormányon végrehajtsanak egy neoliberális programot. A »varsói gyors« a következő évben befutott Budapestre. Most a térségben elsőként Varsóban tűnik el a süllyesztőben korábban kormányzó posztkommunista párt…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gull Wing
2015. október 26. 19:18
És kik kaptak ki, Schiffer na kik hát jobbközép liberálisok. Erről hogy hogy nem emlékezel meg? A zöld liberális, nem bánja hogy a közép liberális leszerepel.
kurbitalis
2015. október 26. 18:24
Nagyon tetszik az a Jobbik-os-LMP-s házasság. Ha erről lehetne egy mélyinterjút... ;)
kurbitalis
2015. október 26. 17:59
Szakasits kölyök, te meg posztlibernyák vagy, a szadesz farizeusabb fajtájából. Aki Gyurcsánnyal és Bajnaival egy triumvirátusban szocializálódott, s akit az USA nagykövetsége állított pályára, akinek Kápó Olga sietett segítségére egy jó kis "antiszemitázással", ne akarjon itt vonatozni. Legfeljebb zakatolhat a képzeletbeli hegyek és völgyek között, mint a bolsevikok spejzolta dunsztos üvegben a "tartós béke". :-))
moha
2015. október 26. 16:22
...az lmp-nek mindegy,ezzel a teljesítménnyel kiesik...kivéve ha a fidesz beviszi, hogy a látszathoz legyen játszótársa....szimbólum-buborékokat eregetőknek jók lesznek...mozgalomnak a parlamenten kívül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!