Párszáz ember a tizenvalahányezerből

2015. szeptember 09. 11:23

Kicsit zavaró, hogy a jobbos újságírók úgy tálalják a Németországból tovább mennek a menekültek Dániába és Svédországba híreket, mintha egy rohadt gyurcsányistán ütnének egyet.

2015. szeptember 09. 11:23
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Némi öröm, vagy gunyoros, de a mi megmondtuk ott van. Miközben figyelembe sem veszik, hogy amiről ők általánosságban adnak hírt az pár száz ember a tízenvalahány ezerből. Ami pedig ennél is zavaróbb, hogy az okokba meg se próbálnak belegondolni, ilyen ösztönlényszinten beszélnek a menekültekről, és nem is vesznek figyelembe racionális szempontokat.

Pedig lehet azért akar Dániába és Svédországba menni valaki, mert ott van a családja. Vagy egyszerűen csak azt gondolja, annyian érkeznek Németországba, hogy ott több esélye lenne. Vagy hallott Svédországról, és azt gondolja, ott jobb élni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. június 21. 21:42
"egy rohadt gyurcsányista" ebben az egy dologban egyetértünk!
tango47
2016. január 26. 18:45
A "menekültek" oda mennek, ahová küldték őket. Az Origó híre szerint eddig 4000 lehet azoknak a száma közöttük, akiket az ISIS terrorszervezet küldött Európába.
puszika
2015. szeptember 20. 22:38
Te nagyon szeretsz égni Jámbor!! Ezrek tartanak Dániából északra. Na ,és hol? Az autópályán gyalog!! Irtózatos égő rongyszag van a a KETTŐS FÉRC-nél!! Ég Jámbor András!
Brigadéros
2015. szeptember 20. 22:12
A rohadt gyurcsányistákon jó ütni, a hazaárulók nem érdemelnek mást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!