Németország utolsó barátja

2015. szeptember 08. 11:26

Budapest Kasszandrája maga mögött tudja a magyarok többségét. Az emberek bíznak Orbánban. Nem csoda, hogy a brüsszeli bürokraták őrjöngenek.

2015. szeptember 08. 11:26
Henning Hoffgaard
Junge Freiheit

„Orbán mélyen belehelyezi az ujjait a német menekültpolitika sebeibe, amely mára minden gátlását elvesztette. Mindenkit befogadunk. Minden menedékkérőt »szakmunkásként« és »új polgárként« üdvözlünk. Ezt az ő országa is megszenvedi. A magyar határokon naponta illegálisok ezrei gázolnak át. Míg Merkel és társai azzal próbálkoztak, hogy a határaink miatti teljes szuverenitásvesztést pszeudo-humanitárius szólamokkal eltusolják, Magyarország cselekedett: kerítést épített a szerb határra. Brüsszel szája habzott a dühtől, de Orbánt ez hidegen hagyta. Az ország, amely saját határait nem képes ellenőrizni, idővel semmit nem képes kontroll alatt tartani.

Jelenleg Magyarország az egyetlen ország, amely megpróbálja saját külső határait, melyek egyben az EU külső határai is, hatékonyan megvédeni. Ahogy azt az EU-s szerződések is megkívánják. Ez a férfi tartja magát a hatályos jogszabályokhoz, és még le is szidják emiatt. »Bizonyosan nem azokhoz tartozik Európában, akik közös megoldást igyekeznek találni, helyette sokkal inkább az erős embert játssza« — mondta róla Werner Faymann osztrák kancellár. Pár nappal később így nézett ki a Faymann-féle közös megoldás: minden Magyarországról érkező menedékkeresőt a legrövidebb úton Németországba szállítottak. Az, hogy Olaszország és Görögország szintén tízezreket enged át, már nem is téma.

(...)

Budapest Kasszandrája maga mögött tudja a magyarok többségét. A leszerepelt, korrupt baloldali ellenzék marginálissá vált. Az emberek bíznak Orbánban. A felmérésekben pártja, a Fidesz a legerősebb erő évek óta. Nem csoda, hogy a brüsszeli bürokraták őrjöngenek. Egy kormányfő, akinek fontosabbak a választói, mint a különféle szerződések, amikkel úgysem foglalkozik senki. Elképzelhetetlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2015. szeptember 09. 05:03
Jol van ember, hast du gut gesagt!
írmag
2015. szeptember 08. 22:01
Hogyan lehet külföldön hazaáruló egy magyar állampolgár? Valahogy ez nem büntethető? Barátságból. "NATO-szögesdrótokkal vették körbe a magyar pavilont a Velencei Biennálén - Így tiltakoznak a magyar kormány menekültpolitikája ellen" "A volt krétakörös Gulyás Márton szervezte a Velencei Biennálé magyar pavilonjának tegnapi blokádját. Gulyásék a magyar kormány kerítésépítése és menekültekkel kapcsolatos kampánya ellen tiltakoztak. ... az olasz rendőrség leszedette és elkobozta a drótot"
Öreg
2015. szeptember 08. 21:00
Bravó!
alex.leopardi
2015. szeptember 08. 15:56
én nem akarok görög mitológiát tanitani de Kasszandra egy Isten átka volt,ez nem vonatkozik a kedves kommentelő társamra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!