Minden pofon visszajár

2015. augusztus 11. 18:36

Az országút kemény világ, ott minden pofon visszajár. Ezt Waberernek is, Orbánnak is tudnia kellene.

2015. augusztus 11. 18:36
Somfai Péter
Népszava

„A Hungarokamiont »privatizáló« Waberer -aki azóta már miniszterelnöki megbízott is - most azt javasolta a kormánynak, hogy ezentúl jól nézzen a körmére minden külföldi kamionosnak a hatóság. Teremtsék meg a külföldi sofőrök fokozott ellenőrzésének anyagi, személyi és technikai feltételeit, növeljék a kiszabható bírságokat, tegyék lehetővé a helyszíni bírságolást és rövidítsék le a külföldi sofőrök elleni eljárásokat, de legyenek elnézőbbek a magyarokkal. A »leleményes« büntetésekkel pedig annyi pénzt szedjenek be, amiből több sofőrt lehessen képezni Magyarországon. Ha Waberer ezt javasolja, a kormány rábólint, hiszen Orbánéktól más területen sem idegen a külföldiek megsarcolása, most miért finnyáskodnának?

Amikor kamionos ismerősömnek felolvastam a hírt, alig kapott levegőt. Ha mi így, akkor ők majd úgy – mondta aztán. Az országút kemény világ, ott minden pofon visszajár. Ezt Waberernek is, Orbánnak is tudnia kellene.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2015. augusztus 12. 10:59
Petike ha ez így lenne akkor Gyurcsánynak és ballibáinak minden nap olyan kékes zöld feje volna veled együtt.
Tintamin
2015. augusztus 12. 07:17
Hatalommal a kezben mindenki meghulyul. Orban alatt hihetetlen erkolcsi elkorcsosulas megy vegbe a magyar elitben, ami leszivarog a tarsadalomba is, sajnos.
Mich
2015. augusztus 12. 00:33
Igen, "Minden pofon visszajár", Népszava-csicskák...
egyetmondok
2015. augusztus 11. 22:15
Akkor mi majd még nagyobbat ütünk. Ez nagyon megy a kormánynak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!