Harc a nemzeti oldal primitívsége ellen

2015. augusztus 11. 08:00

Az úr elképzelése szerint a Rákospalotán beruházó, amerikai Raleigh filmstúdió épülete valójában egy haláltábor.

2015. augusztus 11. 08:00
Harmati András
Alfahír

Az ilyen emberek szégyent hoznak a nemzeti oldalra

Igen, szégyent hoznak ránk. Azért, mert önmagukban még humorosak, vagy épp sajnálatra méltók is lehetnének. Hangsúly azon, hogy önmagukban. De amikor mindezen őrültségeiket nemzeti jelképekbe burkolják, és e-maileikhez indokolatlan módon Trianonról, meg hasonló történelmi tragédiákról szóló anyagokat is mellékelnek, amit aztán el is küldenek egyetemi tanároktól liberális újságírókon át mindenkinek, akkor bizony sok olyan ember lesz, akiben egy idő után az a kép fog kirajzolódni, hogy ezek a nemzeti érzelmű emberek egyszerűen hülyék.

A Bilderberg-csoport pedig köszöni szépen, jól van. És addig jól is lesz, amíg el tud rejtőzni azok mögé az idióták mögé, akik milliárdos tömegmészárlással vádolják őket, holott a nagy befolyással rendelkező személyek zártkörű tanácskozása bizonyára tényleg sok érdekességgel szolgálhatna.

Az ilyen emberek azt érik el, hogy nem csak magukról, hanem másokról is kiállítják a szegénységi bizonyítványt. Nem értik, hogy miért nem veszi fel nekik egyik politikus sem a telefont, miért nem kapnak választ a leveleikre, miért nem állíthatnak be egy elnök irodájába a VILÁGMEGMENTŐ TITKOS IRATAIKKAL. Nem értenek semmit, ezért az összeesküvésekbe burkolóznak.

A legdühítőbb mégis az a hülyítés, amit a naiv, de egyébként jó szándékú emberekre nyomnak. Akiket meggyőz az, hogy angol nyelven mutatnak nekik egy videót, ami egyébként ugyan akkora marhaság, mint a magyar verzió. Akik szent igazságnak veszik egy magasabban iskolázott ember szavát még akkor is, ha az illető egyébként láthatóan bizonyos szintű szellemi károsodást szenvedett. Mert a közös jelszó, a MAGYARSÁG ELPUSZTÍTÁSA alá mindent be lehet kapcsolni logikai szálon, és ezalól semmilyen logikus ellenérv nem mentesít.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2015. augusztus 11. 13:48
Nana... Ez a haláltáboros hülyeség legalább 10 éves. Másrészt most a Jobbik néppátosodásának egy akcióját látjuk. Az Alfahír a volt Barikád, a Jobbik lapja. Bár rosszabb a réginél, de kétségkívül konszolidáltabb. Viszont, a Trianon, holokauszt és hasonló témákon rugózók lehülyézése már az új irány! Hát igen. Már nem akarunk kimenni az eu-ból. Már nem kellenek a szélsőségesek. Polotyika, kedves elvtársak, polityika. Az a gyanúm, nem lesz egy darabbal sem több a szavazók száma néppártként. Amennyi jön, annyi el is megy.
illesl
2015. augusztus 11. 12:55
Egy ember okos, ő, aki az Ismeret birtokában van: ez Harmati. Nem zavarja az, hogy a konzervatív oldal schustertől az egyetemi tanárig ellentmond neki. Hogy Harmati mennyire buta, s elárulja magát, az levezethető saját mondataiból: "A legdühítőbb mégis az a hülyítés, amit a naiv, de egyébként jó szándékú emberekre nyomnak. Akiket meggyőz az, hogy angol nyelven mutatnak nekik egy videót, ami egyébként ugyan akkora marhaság, mint a magyar verzió. Akik szent igazságnak veszik egy magasabban iskolázott ember szavát még akkor is, ha az illető egyébként láthatóan bizonyos szintű szellemi károsodást szenvedett. Mert a közös jelszó, a MAGYARSÁG ELPUSZTÍTÁSA alá mindent be lehet kapcsolni logikai szálon, és ezalól semmilyen logikus ellenérv nem mentesít.” Nehezen, de kitalálható, hogy ugyanazzal a maszlaggal butítják le az angol alattvalót, mint a magyart. De itt lő Harmati bakot. Míg az imperialisták évszázadok óta gyarmataikon élősködtek, megvolt a megfelelő utánpótlás; mi magyarok viszont csak az ő utánpótlásukként jöhettünk szóba. Azaz, minden agymosás, minden tudatátalkítás, mely az angolszász primitivizmus szintjére hozza le a magyarásot, az létében veszélyezteti azt. Régen a műveltség őés a tudás volt jellemző a magyarokra, mióta viszont ők agymosnak, nem. Tehát valóban kiírtják a magyarokat.
ormányos csillós
2015. augusztus 11. 11:11
korunk nácijai a zsidók
röviden
2015. augusztus 11. 10:29
Egyrészt ez a videón látható eszmefuttatás észvesztő baromság, és a leleplező szerepében tetszelgő harmatos fölkészültségű úr nagyobb szolgálatot tesz a "Láthatatlan Világhatalomnak", mint gondolná. Másrészt nem lehet eléggé résen lenni.:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!